. So I pick the world up and I’ma drop it on your fuckin’ head .

I got ice in my veins, blood in my eyes
Hate in my heart, love in my mind
I seen nights full of pain, days of the same
You keep the sunshine, save me the rain













=)

suck...



nu är jag less på att va sjuk... har fan 1 ton snor i huvet!

VA!!!?

Har dating in the dark haft säsongsavslutning eller?? :( Men åååh.. typiskt!


Uhuuu..

Har inte haft ork att göra nåt vettigt alls idag.. har badat å varit med Ida ett par timmar, men nu är jag sjukt trött!
Ska kolla på dating in the dark sen är det sängen som kallar =)
Jobbar natt imorrn men blir nog att vara hemma även om det känns lite bättre idag, men vill inte riskera att smitta han jag jobbar med, eftersom det verkar smitta lätt, ante är sjuk nu också, så det är väl bättre att ta det säkra före det osäkra, om än jag säkert skulle orka jobba, är dock halvfebrig än så är nog bäst att va hemma egentligen, sen jobbar jag inte förrän söndag så då är jag förhoppningsvis frisk =)

Har nostalgitrippat lite idag, lyssnat på lite gamla godingar från förr, 90-talet in my heart! =)
Typ gyllenetider, roxette, whitney houston, GES ;) haha ja you name it! Det va fan bättre förr!



the place to be när man är sjuk ;) täcke+kudde+dator+tv :D



tummen ner för att va sjuk dock :P


sov gott =)

Murr är källan..

..till min sjukdom ;P
Har gått å blivit sjuk, fett mört, men är bättre idag än igår iaf, feberyra å sov halva dagen typ.. haha =)
Har precis ätit frukost, en macka, o´boy och juice, ska snart glida hem å tvätta, om jag orkar, igår när jag skulle dammsuga va jag tvungen att ge upp för jag höll fan på å trilla av pinnen och svettades så sjukt mkt, höll på att koka sönder!


Skratta eller gråta? =)

Jaa.. va ska man säga? Befinner mig just nu i umeå med ett gäng grabbar, sjukt ont i foten har jag också, har jävlat typ brytit den.. haha.. =) Martina råkade fälla mig igår, å imorse var det pure pain straight through..
usch.. Har legat å trängts fyra pers i Murrs säng inatt & nu är hon på jobbet, bakis som ett as =) duktig tjej!

Vi hade sjukt kul igår, det jag minns iaf, vi började på en fest på ålidhem, där jag är just nu, sen for vi vidare mot tc, men ante var så jävla knall så han tog sig inte ens in, haha, så vi drog till o´learys, men där tog han sig inte heller in.. haha =) men så kan det gå! Han fick sitta ute medans vi var där inne, minns dock inget från krogen!
Kvällen avslutades på max! Imorse vaknade vi alla då Martina drog till jobbet, efter 4 timmars sömn.. haha..
så vi drog ut på stan och köpte mackor på subway som vi käkade i solen på en bänk, sen vart det en sjukt wierd situation, visste inte om jag skulle skratta eller gråta, så jag gjorde inget utav det, jag bara låtsades att det inte hände.. haha.. usch, som jag måste radera detta ur min hjärna och det är fan nu innan jag typ skjuter ett hål i hjärtat rakt av! :P

Vi ska väl börja glida hem på nån timme, tänkte slå på torkel i knipa å sova lite medans dom här nördar sig med sina jävla dataspel ;P

Nästa helg är det valborg, vad sker? =)

lööördag =)

WOhoo finally, mitt pms har härmed slutat, perfekt timing, är roligare att va glad på lördagar än emotional ;P

Idag blir det fest men innan det blir det träning, promenad å fixa sig med maja ^^,
Jag är råååtaggad för fest idag! :D

Ses i dimman =)

ps. blev bjuden på middag igår, & jag kan härmed meddela er alla att jag har näästan lärt mig å dricka vin nu ;> haha, var väl på tiden! :P Taccos blev det iaf till, mkt gott =)

Natthelg!

Alla mina vänner är ute och festar och har kul..
Jag sitter i soffan på jobbet med min laptop på magen, det enda ljuset i lägenheten är från datorn, jag dricker te och lyssnar på musik som jag vill ska väcka mina känslor, de vilande, men ändå befintliga sakerna inuti mig som så lätt låser in sig i mitt djupaste och nyckeln sväljer monstret som bor i mig..
Det som slår mig är att hur festsugen jag än är idag, då jag vet hur kul alla har, så är jag inte sprattlig i magen, precis som jag brukar bli i vanliga fall, paniken som växer, oj vad det känns som att jag missar saker, jag missar något kul, alla har så himla mkt roligare än mig! Men nä, så är det inte nu, det är för att min kontroll på världen har släppt, vad folk gör det händer oavsett om jag är där eller ej, om jag är med och upplever det tillsammans med dom, eller om jag bara får höra om det efteråt, vissa saker vill man inte ens vara där då det händer.. Jag känner mig lugn och jag känner bara KICKA ASS och ta en jävel för mig med!

Ni ska veta att mitt största problem med mig själv är att jag är väldigt kontrollerande, inte på det sättet att jag vill styra folk, men jag vill veta allt som händer, vad alla tänker och känner, vad de gör osv, helt enkelt känna att jag har en ständig pejl på läget, men jag har insett att detta är otroligt jobbigt för mig, för jag kan inte hålla koll på allt hela tiden, och ibland är det inte bra att veta allt heller.. så jag har släppt det, vad som händer åker ut i universum, för det som är menat det är menat och det jag ska veta, det får jag veta tids nog. Ingen panik, bara jag och min tekopp och en mysig känsla i kroppen, en glädje som jag är välsignad att behärska, ett ansvar.. över mig själv, över mina tankar, över mina känslor, över mitt liv! Jag älskar känslan av frihet, min makt att förändra, min makt att välja vägar som jag går för min egen skull..
Om än jag kan känna mig kluven i vars jag ska gå, så vet jag att om jag bara släpper det, så kommer det som är menat ska ske, ske, oavsett hur jag väljer så kommer jag hamna där jag ska till slut!
Alla mellanlandningar ger mig också något, eller den vilande tiden innan stormen, allt ger mig styrka, det inser man en dag, hur mkt den där människan påverkade mig, eller wow vad den där händelsen gav mig mycket, det kan man se senare då man fått distans till saker och ting! Så är det! =)

Citerar Nalle Puh: Om man inte vet vars man ska är det ingen idé att skynda sig, man vet ändå inte när man kommer fram!

Sen några rader till en speciell person:
Det är med kärlekens lotteri som med alla de andra, du kan inte satsa halvt och hoppas på full vinst.

Ha så kul ikväll! =)

RSS 2.0