Slö

Mens igen.... å pms.. haha..

Igår var det slött:





Nu ska jag göra nåt vettigare än att bara sitta här å uggla.. städa till exempel, sen tror jag minsan att min hund vill ut å gå =)

Lördag!

Goddag kära vänner å alla som jag känner..

Sitter å slöar i soffan, har varit ute på isen med mamma, hasse å hundarna, det var väl uppskattat från både de fyrbenta & de tvåbenta kan jag säga, skönt med friskluft som start på dagen =)
Jag & Elsa ska snart ge oss ut igen för en promenad till klubbgärdet, ska fara & hämta ett skärp som jag ska låna av Malin, men som är hos Mona.. haha =)
Igår hade vi tjejmiddag ett par tjejer å lillknodden Svea, tacos stod på menyn & hungriga som vi alla var så satt det fint i kistan, senare for jag & Mallen vidare till henne där jag & hon körde ölspel på två med påhittade regler, innefattande bla, sanning eller konka, vilket mest blev sanning då mallen valde kånka en gång & jag sa att hon skulle gå å slicka patrik i röven, haha, men det vågrade hon så då fick hon svepa glaset, haha.. efter det var det ingen av oss som vågade ta kånka då jag lagt ribban högt ;P hahaha..
Vi gick ut en sväng på challenge, inte värt, var inte mkt folk & promenaden dit var kall..
Ikväll blir det kalas/fest hos Klara, har köpt en stor champagne flaska som vi ska skåla i, senare blir det utgång även ikväll, skulle tippa på mer folk ikväll =)
Killarna kommer att befinna sig på lasergame med mat & jaccuzzi & spel..

satt & kollade igenom bilder jag tagit på webcamen, hah ahittade några bilder jag tagit i fyllan som jag inte minns:



Hahahahahhahahaha.. pallar inte poserna & att jag ser jävlat knall ut i fejan.. orka!!


här har ni då mig just nu, har klippt lugg & färgat utväxten igår, så nu slipper ni se mig med halva skallen med utväxt.. ;)

Vi kanske ses ikväll, om inte så ha en bra kväll anyway!


Ledig dag!

Var ledig idag, har hunnit med massor känns det som, bla. promenera med elsa, låtit elsa & sky busa loss, varit på ö&b, tvättat, strykit, dammsugit, städat klädkammaren, tränat, klippt mallen, hängt med mona & malin, sett paradise, jaa & nu e jag mkt trött :P haha..

Tänkte ladda upp lite bilder från nyår bland annat, so here u got it:




60 timmar.....

...Det är vad jag jobbar denna vecka :P

Börjar kl.17 idag, snart kommer Ida & Sky hit så hundarna får busa lite..
Är lite arg idag för att jag & min kära sambo inte kan komma överens om hur det ska skötas här, eller det är väl snarare så att jag får sköta allt, & jag hinner inte med det jag vill för att han är en jävla egennyttig gris som inte hjälper till & som dessutom gnäller över minsta grej han måste hjälpa till med.. jävla brist på respekt!
Killar e fan inte sluga alltså.. (inte alla men de flesta) haha =)
Men men, nån gång slår det tillbaka på en, just wait...


såja nu har jag fått avreagera mig lite ;P hehe..

Var och åkte bräda i förrgår med mallen, var sjukt kul =) Ska köpa årskort så fort min kassa tillåter ;)
Är juh mkt roligare träning än att springa på stepin stup i ett ;) blir lite mer varierat så! & så nu då det inte är lika sjukligt kallt som innan, då är det härligt att åka! =)

Håller på att ladda hem lite grejer, tänkte ta med mig datorn till jobbet så jag kan somna, har juh fortfarande sömnproblem & har jag nåt att titta på så blire inte lika olidligt.. :) hehe..



mona & jag på trettondagen (innan jag blen för full :P haha)

På pickalurven..

..det kan man säga att jag va i tisdags, vart lite väl övertaggad, sen blev jag bjuden på tequila, sen kunde jag inte gå så jag for hem, haha =) Kommer inte ihåg nåt från kanske 23 på kvällen, kunde inte ens prata sammanhängande! :P Visst jag brukar bli full, men om jag inte kan prata då e jag helvetes full ;P haha.. det värsta är att man ändå kan tänka hyffsat klart bara det att man inte kan styra över sin egen kropp som man ska.. haha.. jaja.. nog om det!

Igår så städade jag bort julen & gjorde bort dammtorkning, tvätt, dammsuga, skura & ja allt, bytte gardiner i klädrummet, sorterade grejer osv. så nu är det städat & fint =) är bara nån maskin tvätt kvar eftersom att det höll på att jävlas med elen igår då massa proppar gick hela kvällen, vi fattade ingenting, men sen så kom vi på att grahn hade kopplat i sin bil & att det gick för mkt då jag både körde tvättmaskin & tumlare på samma.. hehe.. =)

Killarna såg hockey här på kvällen så då tog jag med mig datorn till sängen & såg klart säsong 3 av gossip girl =)
Spännande :> men det är så jobbigt att vänta på att det ska börja om.. uuuhu..



Osminkad & jävlig, & brun utan solen har bleknat, vit som snö ;) haha, men jag hade lockat mitt fjutthår igår, men det kanske inte syns så bra på bilden?


Bjuder på en finare bild också =) haha..

Det är sjukt kallt ute, så jag tror jag ska fortsätta med tvätten, sen ska jag sätta mig & måla tavlor.. =)
ikväll blir det nog lugnt för min del iaf =) Kanske blir fest imorrn eller nåt..  om man ids, & då är det i måttliga mängder för fröken Larsson.

En sån vändning..

skulle egentligen ha jobbat inatt, men pga. problem med flyg för han jag jobbar hos så kommer han inte hem förrän imorgon så jag var juh helt inställd på att inte fira trettondagen med mina vänner, så det blir fest ikväll ändå! =) Har sminkat mig & målat naglarna & ska ta tag i håret för det lär bli en tidig utgång ikväll! =)

Hoppas alla får en jätterolig kväll!!

Mätt som en plätt..

..är jag allt, jag, Roger, Mona & Ante har ätit supergod middag bestående av fläskfilé och potatis i ugn & en god fetaostsallad, sen har vi ätit cheesecake & ost & kex.. pjuuh :P
Lilla Svea är helt underbart dunder söt, hon är så liten, hon är till å med söt när hon skiter, hon satt nämligen i mitt knä å la en brakskit i soffan.. haha ;P

Mona & Svea har åkt hem nu & Ante & Roger sitter å spelar tv-spel & dricker öl & whiskey ;)

Tror jag ska slå Murre en pling å höra vad hon gör medans jag röker en cigg!
Sov gott!

Good morning sunshines!



Har drömt sjuka mardrömmar inatt, om mördargetingar så nu har jag ont i ryggen för jag har säkert spänt mig i sömnen :P haha..

Idag är det back to reality, ska å träna på ett tag sen ikväll blir det kanske bio med babe! ^^
mitt hår är så äckligt, vill duscha, men ids inte duscha före jag tränat, jag har fobi för smutsigt hår, tycker att håret är smutsigt om det inte känns nytvättat.. haha =) Kanske inte så bra för håret, eftersom manm bara ska tvätta det nån gång i veckan, men jag tvättar håret varje dag!

Kom på att jag inte skrivit om mitt nyår än. får göra det sen, för nu ids jag inte =) måste leta min sladd till kameran så jag kan ladda i de få bilder som finns! =) haha, jag e sämst på att ta kort.-

Sammanfattning av år 2009

Ptjaa..

Har varit ett blandat år med lite av varje..
Ni som känner mig kanske vet eller så vet ni inte att jag lider av en mindre minnesrubbning, vilket är ganska jobbigt, det beror troligtvis på en depression jag hade för nåt år sen, för efter det så har mitt minne svikit mig många ggr, förmodligen är detta en försvarsmekanism i min kropp, eller ja, man kan som säga att min hjärna är överbelastad med annat att jag har svårt att plocka fram olika saker osv. detta medför att det är svårt för mig att berätta för att jag har en dålig koll på när saker hände osv. Egentligen är jag en person som vanligtvis har överbra minne, fast det kanske är så att det är därför det är sämre nu? Överbelastat för alla andra gamla minnen ;P haha.. vet inte.. skitsamma! Hoppas iaf att det går över nån gång snart ;P

Tänkte göra en liten sammanfattning så bra jag bara kan iaf:

Ekonomi/jobb
Jobbade typ 80% i början av året fram till i april då jag gick ner i tid till ca 40%.
Jobbade extra i sommar, så det märktes inte så mkt förrän efter sommaren att jag jobbade mindre.
Började stämpla upp fr.o.m oktober & har sedan dess inte haft någon förämdring på jobbfronten, men nu i januari så kommer jag börja jobba mer.
Jag hoppas på att få gå upp med i tid nu 2010 eller att jag helt enkelt byter riktning & skaffar ett annat yrke, inte för att jag inte tycker om jobbet men jag tror att ett annat typ av yrke skulle ge mig mer i mitt liv.

Kärlek/relationer
Mina vänskapsrelationer har med vissa personer fördjupats & med andra vänner så kanske det blivit så att man glidit isär en aning, är iaf ingen som jag slutat umgås med helt, men däremot börjat umgås mer med andra.
Är så glad för alla de vänner jag har att dom finns för alla bidrar de med något till mitt liv, & jag hoppas att jag ger er lika mkt som ni ger mig!
Roger & jag är väldigt olika vilket ibland medför missförstånd osv. Vi har våra toppar & dalar & även ibland kanske inte ens samtidigt, men här står jag idag, faktiskt kärare än nånsin i min fina Roger, som jag älskar även om han är lite som han vart ;) Förlåt för alla saker jag låter dig gå igenom & för alla bråk du genomlidit, mina pms-utbrott & whatever, men jag hoppas att du ser till det bättre i mig (vilket jag vet att du gör;P), det kommande året så ska jag älska dig som aldrig förr & jag ska vara världens bästa flickvän!  (hehe låter som att jag vait skitdum eller nåt, men det har jag väl inte? Att jag är knäpp det kommer jag nog aldrig sluta med, men ni vet väl att man ska aldrig sluta anstränga sig! & ibland så glömmer man det, även jag, & Roger med, säkert du också, men iår så ska det inte vara så, det har jag bestämt ;P)
Jag ska bli bättre på att vara med alla då jag är med mkt folk & att ge alla även de som inte syns så mkt en ärlig chans att lära känna mig. Jag ska tänka på att visa alla jag känner att jag älskar dom & uppskattar att det finns.

Nöjen
Haha kanske är så att jag inte minns så mkt för att jag super så mkt? Inte vet jag, men nog fan har det vart mkt av det goda, inte är det många helger som har spenderats i nykterhetens tecken i varje fall!
Åkte på husvagnssemester i sommar med Roger, Tommy & Ida, vi åkte karuseller på liseberg, var på kolmården, skara sommarland, festade, levde campinglivet! ;) Ett minne för livet helt klart!
Jag & Roger skaffade Elsa & finare hund hade vi inte kunnat få! Älskar henne bara mer & mer för varje dag!
Vi har fixat & donat i huset & snart börjar det bli riktigt fint här hemma hos oss.
Jag hoppas att jag hittar ett intresse nu 2010 som ger mig glädje & sinnesro.

Självbild
Jag tar med denna kategori just pga. det jag skrev om ovanför, eftersom att det kan gå väldigt upp & ner för mig så vill jag försöka summera mitt känsloliv det här året.. det kanske inte kan verka som så, men jag kämpar med en otroligt dålig självkänsla i perioder, vilket kan medföra problem på alla plan, eftersom att jag inte tror på mig själv alla gånger osv, tänker negativa saker, jag gör mig själv ledsen helt enkelt.
Iår så har jag jobbat otroligt mkt med detta, jag har kommit en så bra bit på vägen, dock i skrivande stund ligger jag i en svacka, men detta beror inte på något annat än PMS, haha.
Har haft problem med mat i åratal men iår har jag verkligen skärpt mig även om jag har dagar då jag känner mig som en val så har jag accepterat att jag är den jag är & jag är ganska så bra jag också, & vad är det jag vill eftersträva? Jag är helt normalviktig, kommer aldrig se ut som en pinne, oavsett om jag vägde 40 kg för jag har inte den kroppsformen, jag har också förstått att min bild av vad som är smalt och inte är helt fucked up.
Jag har för första gången på många år kännt mig självständig & orädd, sett möjligheter, kan förstå att saker händer av en orsak, jag kan acceptera mina känslor & känna dem, för det mesta! Jag kan visa mig svag & detta medför att jag har kunnat känna större kärlek till andra människor.
Jag hoppas att jag nu 2010 ska fortsätta utvecklas & bli en helt sund tjej som älskar sig själv & livet!

Verkar inte funka att ladda upp bilder så.. skitsamma! =)
Sov gott alla underbara människor.

Here we go again...

har kommit hem från fjällen nu, nu sitter jag & roger å super lite & snart ska vi ut =)


RSS 2.0