My heart beats like a drum, like a drum!

Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag i dag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

Dag 2 (Min första kärlek)

Min första kärlek hade jag redan på dagis, en kille som heter Jens.
Jag var dödskär i Jens och jag jagade honom varje dag för att bombardera honom med pussar! Haha..

Jens tyckte juh givetvis att jag var ganska jobbig som jagade honom, så han berättade det för sin mamma och hon hade sagt till Jens att om han pussade mig tillbaka, så kanske jag skulle sluta..
Så en dag så var vi hemma hos några kompisar som hade en våningssäng, och jag satt högst upp och Jens kom och klättrade upp och gav mig en puss, jag trodde att jag skulle dö ;P haha!
Jag kan juh säga att det gjorde det kanske inte lättare för stackars Jens, det gjorde nog bara att jag jagade honom ännu mer!

En gång så satt jag och pratade med min mormor (då var jag kanske 6 år) det löd ungefär såhär:
Jag: - Mormor, jag vet vem jag ska gifta mig med!
Mormor: - Jasså? Med vem då?
Jag: - Jens!
Mormor: - Men är han kär i dig då?
Jag: - Nej.. Men det kommer han att bli!

Hahaha!

Min första riktiga kärlek var i Jocki, min idag bästa killkompis!
Det var när jag var 12 år och jag kan säga att jag på riktigt aldrig har varit så kär i någon varken efter eller innan, det var en ganska jobbig känsla  minns jag!
Jag ville nämligen inte vara kär i honom, för han var 1,5 år yngre än mig och i den åldern var det känsligt, så jag tyckte bara att det vore pinsamt, men min kropp reagerade stenhårt varje gång jag såg honom, hörde honom, eller bara tänkte på honom.
Mitt hjärta rusade på allvar i 190, jag blev till och med generad minns jag (Jag blir typ seriöst aldrig det! haha) jag fick typ ont i magen och jag gjorde verkligen allt för att förtränga känslan jag hade, men efter ett ganska bra tag så bestämde jag mig för att acceptera det och skita i vad alla andra tyckte och i att jag inte ville vara kär i honom, så jag ringde honom och berättade för honom att jag tyckte om honom.
Vi umgicks varje dag och vi var verkligen kära i varandra, dessutom så hade vi ett jätte vuxet förhållande trots att vi var så unga, det var fint, vi var väl tillsammans i typ 1 år eller nåt sånt, men sen växte vi ifrån varandra, som tur är finns den fina vänskapen kvar mellan oss och jag kan säga att det är nog egentligen den enda kärleken i mitt liv där jag på allvar har känt att jag verkligen, verkligen älskat någon, för jag kommer alltid att älska honom, jag har gjort det i 11 år och jag kommer älska honom till den dag jag dör!
Det finns olika typer av kärlekar, det finns kärlek som man väljer, kärlek som vänder, kärlek som bara är och det här är det närmsta äkta kärlek för mig!


Blog(in)spiration!

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag i dag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick


Dag 1. (presentation av mig själv)

Ja vad fan ska man säga? haha, vart ska jag börja?

Om min mamma fick presentera mig så kan jag ta hennes egna ord efter ett snack vi hade för någon dag sedan, att jag är ganska kaxig, har skinn på näsan, tuff och har alltid varit den som skitit i råd och alltid bara gjort vad jag själv vill och känner för, samtidigt som jag alltid av nån konstig anledning lyckats glida från ett bananskal till ett annat..
Jag har alltid varit en sån som starkt hävdat mina åsikter och har aldrig varit rädd för konflikter, men jag är alltid rättvis, ärlig och för det mesta en klok person.

Om mina vänner skulle presentera mig så skulle de säga att jag är snurrig, klantig, för det mesta glad, sprallig, busig, en surrhumla och lätt att umgås med.

Jag själv skulle nog presentera mig själv som lite smått ombytlig, kanske en aning velig, svårt för att bestämma mig, men när jag väl bestämt mig är det så det är. Jag är stark, optimistisk, dramatisk och en äkta känslomänniska, älskar människor och jag vill bara ha roligt i livet, ibland kanske en liiiten aning dålig på att tänka efter och ibland är jag lite väl vimsig och flamsig och bara lite störd, men jag gillar det, tycker att man ska ha roligt så mycket som man kan, skratta med dom man tycker om, ha kul och skita i resten!

Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor, jag vill bara tjäna pengar och jag försöker träna på att bli lite mera duktiga tjejen och bli lite mer ambitiös och driven, en vacker dag ska jag minsan ha kommit långt!
Jag vill hitta det jag älskar i livet, jag vill älska allt jag omger av, jag vill omges av glad energi som gör mig pigg, glad och stark! Jag vill ge världen mitt leende och lycka, sprida kärlek helt enkelt! ^^,


I run out of energy and got sick!

Jag har åkt på en dunderförkylning, ont i halsen och täpp i näsan! Är sjukt hes också, men det har väl andra orsaker kanske.. Den här helgen har jag verkligen blivit totalrånad på all energi att det känns som att det gjorde mig sjuk!

Har haft en otroligt lugn dag och umgåtts med vänner, Klara for alldeles precis och jag funderar på att ta mig en tidig kväll och bara sova ut, så jag förhoppningsvis är friskare imorrn!
Är så jäkla kallt, håller på att frysa ihjäl, men som tur är har jag tre täcken ;D Ska nog göra mig en tekopp, slå på nån mysig film och bädda ner mig & somna till filmen, jaa.. det är nog precis vad jag ska göra ^^,
Har tänt ljus i hela lägenheten och släckt ner och har det supermysigt! Nog är livet allt bra skönt, när allt är som det ska! Ordningen är återställd, nya friska tag, imorgon ska jag va frisk! ^^ Gonatt!

Sunday updates!

Har en riktig slö-söndag!
Jag, Calle och Viktor har enbart slappat hela dagen, vi gjorde värsta goda bakismaten, en salig blanding av vad som fanns hemma, haha, men vart riktigt gott =)

Igår var jag hos Joanna med några taggade tjejer, vi drack vin och surrade på, sedan skulle vi till amba, eller alla andra for dit, men jag skippade utgången igår, det gjorde nog gott för plånkan ;) Ni vet i fyllan är det lätt att man tror sig vara en aniiing rikare än man är! ;p

Nu hade jag tänkt kolla upp om det finns nån tvättid ikväll och köra igång nån maskin och städa undan sen fredagens fest här, hann nämligen inte det igår, har iaf gjort bort disken redan, och det är juh det tråkigaste av all städning!
kvällen fortsätter i dagens spår, inte blir det många knop inte efter att jag städat, ska nog mysa på här och njuta av lugnet och över att faktiskt få spendera kvällen med endast mig själv som sällskap, ska bli otroligt skönt =)

Hoppas alla haft en trevlig helg!




This used to be a funhouse, but now it´s full of evil clowns.



Taggar upp för vinkväll med brudarna!! =)

Home is where your heart is.

Har typ världens mysigaste känsla i hela kroppen! JULKÄNSLA!!
Det är snö i stockholm, på morgonen då man vaknar och tittar ut, så är det LJUST och VITT, som hemma <3
Jag & Frida drog på oss vinterstasset tidigare och gick en jobbig promenad till Lidl, som blev en ännu jobbigare promenad på vägen hem med tre tunga påsar! Haha, fy fan vad jobbigt det var, och dom 6 trapporna upp till lägenheten var tunga kan jag säga ;p

Ikväll kommer Corne hit och myser med oss, så tänkte baka scones och tända ljus och bara myyysa!
Jag är på sånt hära myshumör ni vet typ, julpyssel, julfilmer, julmust, pepparkakor, filtar, sköna kläder, varma drycker, tjocksockar, rosiga kinder, knarr under skorna.. mihii!! ;> Skulle vilja ha en pojkvän bara för en dag som man kan gosa ner sig i soffan med och bara krama sönder!!!! =) Jag får nöja mig med flickorna! haha



Intervjun igår gick bra, han kunde fixa jobb om jag ville, men har en annan intervju på måndag som jag håller tummarna för, så får avvakta lite angående det andra =) Skulle egentligen provjobba imorrn, men dom hade tillsatt tjänsten idag, så om jag inte får det jag ska på intervju för på måndag får jag väl prova nån annanstans! =) Han var sjukt snäll och trevlig han jag träffade, han verkade sjukt angelägen om att hjälpa mig och styra ett jobb åt mig! =) haha!

If you show patience it will all come your way eventually!

Jag måste bara säga att min filosofi i livet FAKTISKT är en rätt bra filosfi, jag menar jag la problemet som jag inte kunde lösa DÅ åt sidan och nu hippsvipps så verkar det ha löst sig! Inser ni hur mkt energi man faktiskt slösar på att oroa sig för saker i sitt liv? Visst, det kanske inte är så jävla kul att vara medveten om att nånting är åt helvete, men samtidigt, man måste ta LÄRDOM av allt som sker, jag ser varje snedsteg, varje dålig händelse, varje person jag möter som något jag kan lära mig utav! Det kan vara tillfälligt, det kan vara bestående, MEN alla har något gemensamt och det är att jag kan dra fördel av allt som sker, bara jag är medveten om att jag kan lära mig något utav det.

Alla människor har alltid sagt till mig att jag måste lära mig att acceptera att det inte alltid är så kul att leva, att ibland måste man ha tråkigt och ibland så går allt segt osv.
Men måste det verkligen det? Jag tycker inte det, det handlar juh om val, om jag bara sitter inne och har tråkigt till exempel, ja då är det väl för fan min uppgift att styra upp nåt roligare, att ta treda på vad jag har för alternativ, om jag har ett pissjobb som jag hatar så mkt att jag vill dö varje morgon, så har jag också ett val, jag kan juh faktiskt kämpa för att hitta ett annat jobb, och om jag då har den tanken i mitt huvud varje dag jag kliver upp och ska gå till det där förbannade pissjobbet, ja då kanske dagen känns lite ljusare när jag är medveten om mina planer att ta mig ur det. Människor fastnar i mönster, dom sitter på arslet och väntar på bättre dagar, att det nån gång ska bli bättre, men ursäkta, det är juh DU som har makten över ditt liv, gör nåt åt saken då!
Jag säger: Livet behöver inte alls vara tråkigt ibland, eller joo lite kanske, men inte mer än nödvändigt, jag tycker att det där beror på inställning! Om du älskar dig själv, ditt liv, det du gör, så kommer du dra till dig ännu mer postivitet, men sitter du å är neg. som ett litet obstinat barn, ja då får du då tamejfan skylla dig själv!

Nu ska jag på intervju! Håll tummarna! =)

Tjing!

I "watch" football and drink "beer".

Har suttit och klippt å klistrat i min tankebok, ett tips till alla, blir som en dagbok fast lite mer kreativt & dessutom roligare än att bara skriva! =) I den så klipper jag & klistrar in texter, bilder osv, kanske lite mer kodat och lite mer gåtfullt än en dagbok där man skriver ner saker rakt av, i den här boken vet juh bara jag vad jag tänkte då jag gjorde just den och den sidan!

asså.. jag har upptäckt att jag måste verka jävligt gay! (..är juh iofs tjej, men ändå ;p) typ skriver dikter/texter och har en tankebok och bara verkar allmänt emo! ;p haha.. Men jag måste tyvärr meddela er att jag är väldigt djup av mig, jaghar djupa tankar & jag funderar väldigt mkt, så att lämnas ensam med alla mina tankar som jag har är lite påfrestande, så när jag skriver ner dom så är det som att dom flyger ut ur mig & jag får distans till dom! Måste juh även verka allmänt pantad om man typ kollar mina videobloggar å grejjer ;p haha, men asså, grejen är att jag är jävligt virrig, tankspridd och lite typ "borta" så, ja, om folk tror det, det kan jag fan ta, för det är väl kanske lite så jag är, men om man lyssnar riktigt noga så kan jag ha en del smarta tankar ibland ;)

Ikväll åkte jag & Frida in till stan och såg fotboll och drack varsin cider med Calle & Julius, eller jag kollade inte så mkt som ni förstår, de som känner mig vet juh att jag inte är nåt sportfan sådär direkt, men jag såg litegrann, bland annat då zlatan gjorde ett bra mål, inte för att jag brydde mig, men alla jublade då, så dom verkade juh glada över det iaf ;) haha..

Nu ska jag se klart social network och sova, imorrn SKA jag ta mig upp i tid! Imorse gick det dåligt.. haha! ;p
Ska dessutom på möte efter lunch, så måste ändå upp så jag är klar tills dess! =)

Good night!

Jabbadabbadooh!

Har vart i stan å strött ut cv´n lite här och där och har dessutom fått ett samtal om en kommande intervju som mötesbokare, ska dessutom på ett möte imorrn också, så det ser bättre ut nu! =)

Har julkänsla som tusan, har snöat sen igår, idag blåser det galet mkt & kallt är det som fan, men det ligger iaf liiite snö på backen, så ingen gladare än jag ;> Ska fråga min kusin om hon inte har lite julpynt till övers på vindan, för nu vill jag julpyssla! ;D Jag & frida skojjade idag om att vi skulle ta julkort och skicka hem, haha, ni vet som folk med barn brukar göra, typ ta kort på sin unge med en tomteluva, fast ett kort på oss i tomteluvor och i snöslasket ;p

Är på bra humör idag! ^^,


Our destruction.

Tänk dig den vackraste rosen, röd som blod
med taggar så vassa att ett litet stick skulle bilda en flod
ett gift så starkt att hela kroppen värker av smärta
en ros vacker, men som tömmer den sista droppen ur ditt hjärta
Vi var vackra vid första anblick
men vi kan jämföras med rosens stick
destruktiva för att den renhet vi såg framför
gör att vi slår tills den sista känslan dör
Skrämda av det vi såg, krossade vi varandra
och när man tänker efter, vem av oss ska man klandra?
För bandet vi hade rev vi sönder brutalt
och vi brände varandra så fatalt
att rosens sista blad till sist föll av
och nånstans så tror jag att det var vårt val
och det är ingen idé att lida av samvetets kval
skönhet kan trots allt förvrängas till nåt annat
och när hjärtat väl har stannat
vad spelar det för roll?


What doesn´t kill you makes you stronger!

Eftersom att allt i princip har jävlats sen jag imorse helt ovetandes slog upp mina ögon, så har jag som kanske är förståeligt varit på ganska pissigt humör idag och som vanligt så kände jag att: Nää nu ger jag ta mej fan upp, jag tror att jag köper knark för resten av pengarna.. eller nää.. det tänkte jag inte.. jag tänkte typ: Nää nu lägger jag mig under täcket och drömmer om bättre tider!

..Men sen så började jag städa, jag städade i tre timmar, jag putsade, dammsög, skurade, vek kläder, diskade, kutade omkring som en dåre och bara kände mig allmänt jävla förbannad på hela världen och då slog det mig: det är juh SÅHÄR jag ska känna, det är juh DÅ jag är kapabel att förändra nåt, så jag har suttit i telefon ikväll med en snubbe som kanske kan styra jobb inom kort, jag har mejlat ett ställe en polare jobbar för & sagt att jag kan börja jobba imorrn, och det är som vikarie inom barnomsorgen, jag har lämnat in mitt cv på manpower.se samt blivit lovat en rekommendation.. så! Ja.. det kanske inte löser problemen som återstår just nu, men jag kan inte göra nåt åt det för stunden, så jag lämnar det åt sidan istället.
Jag har tänt ljus i hela den nystädade lägenheten och är nyss hemkommen från en kvällspromenad där jag rensade mina tankar lite och nu ska jag lägga mig i sängen och försöka ta en tidig kväll & imorrn ska jag kliva upp i tid och jag ska gå ut och gå en låååång promenad, sen ska jag äta frukost & sen ska jag ut å lämna cv´n, efter det ska jag agera smakråd! =)

Sen kanske det blir så att jag kommer hem en vecka tidigare på beordran av min kära mamma ;>
Åååh vad det ska bli skönt att komma hem.. haha, har vart borta en månad och jag längtar hem, vilken jävla liten tönt jag är! <3 kan inget annat än älska det!

Gonatt!


When do we learn by our mistakes?

Jag vet att iaf min mamma ställer sig den frågan ganska ofta, när ska My börja ta ansvar? När ska My lära sig av sina misstag? När ska My sluta glassa runt & sluta tro att allt här i livet är enkelt?

..Ja mamma, den dagen kan vara kommen! ;p

Jag lever efter filosofin att allt det löser sig nog, att man ska leva för dagen & blir det problem, ja då är det ett problem DÅ inte nu osv, och OFTAST så löser sig faktiskt allt.. men eftersom jag inte har tränat på överlevnad eller utbildat mig till typ MacGyver, så är jag inte direkt förberedd då eventuella krissitationer uppstår!
Detta medför att jag beter mig precis som man INTE ska då det blir problem, det vill säga att det första jag gör det är att förtränga att det ens finns ett problem & låtsas att allt är som det ska och lever på hoppet nånstans om att det kommer gå bra, och när det väl har skitit sig, ja då agerar jag i panik, vilket oftast resulterar i att jag oftast förvärrar situationen genom att gräva ännu längre ner i min egen grav!

Sen kan man juh som jag se ljust på det mesta, skratta åt mitt eget beteende, men det kanske är dags att inse att det enda jag borde göra är att lägga mig ner och gråta och förstå att nu är det illa fröken Larsson! Fy My!

Kanske den genom tiderna sämsta videobloggen ever! haha



Haha, det värsta av allt är att så distraherad av allt som jag är i videon, så är jag på riktigt!
Höll på att garva ihjäl mig då jag kolla på den sen över att jag kommer av spåret hela tiden och typ babblar på fast jag glömt vad jag just sagt osv, för att jag distraheras av msn & min telefon hela tiden! =)
haha.. jaja.. men men, jag är juh ett virrhuvve, så jag orkade inte göra nån ny, som vanligt!
Sov gott! =)

PS. Haha, BRA att ljudet hänger med också!

I'll move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars.

Nu är jag hemma i sthlm! Har haft en trevlig helg i västerås =)

Sitter & halvser gossip girl på tvn, lyssnar på musik och smuttar på ett glas vin!
I västerås var det snö, inte här.. skumt! haha =) Kan juh säga att hemmakänslan infann sig, dessutom påminde området skit mkt om ett område hemma, kändes som att jag var typ gånavstånd från mammas hus ungefär, såg precis ut som där,. haha! Skumt! =)


Cause every heart thats broken is a murderd one.


Houston we got a problem.

Hello bloggen, jag hatar bussar & jag hatar väntetider, ba så ni vet!
Jag känner mig lite lugnare nu då jag har druckit nåt glas vin, så nu skiter jag i vad som sker ikväll bara så ni vet!
kollade just igenom min telefonjävel sen igår, har egentligen bara en sak att säga & det är: HAHA! Åh nej fröken Larsson vad du är bombad.. eller? haha.. är jag juh alltid, spelar ingen roll, eller ja.. ingenting spelar juh nån roll.. men jag vet inte varför jag inte bara kan lägga ner, men nu göt jag det! nu lägger jag verkligen ner!
men satan.. jag är fast i västerås! Gaaalet! Får se vad kvällen kan erbjuda :D haha hej då!

when Im bored I just do stuff like this..




Hey kiddos! It´s friday!

Yo! Fredag.. känns alltid bra, eller hur?
Det är nåt speciellt med fredagar! Idag ska jag åka till västerås! Imorgon blir det nog lite vin skulle jag tippa, ska försöka få med mig Frida på dom planerna ;p HÖR DU DET FRIDA?!?! ;)

Jag är typ jääättekissnödig, så nu ska jag gå å kissa.. hejsvejs!


Happy friday caaat!! ^^,


Well..

Jag är faktiskt gladare än jag lät i förra inlägget ;)

va bara tvungen å säga det!!

Glassar runt i min morgonrock ikväll och har hört min älskades röst efter 3 veckors tystnad!
KIM mitt hjärta, du är det underbaraste jag vet! <3

hihiiihi..

Nu håller dom här på å ska göra varma äpplen och kanel.... blä!!
Jag klarar inte av lukten av äppel o kanel! (Sara bli inte ledsen över det jag nu ska berätta.. ;p)
Men när jag var kanske 12-13 så fick jag en doftpåse (ni vet en sån dära som man kan lägga in i garderoben å sånt) av min kompis Sara i julklapp, som ni förstår luktade den äppelkanel, den luktade så mkt och det luktade ÖVERALLT, till slut mådde jag så illa över lukten att jag la ut den på altanen och varenda gång jag passerade dörren så höll jag på att spy, tror till och med att jag gjorde det nån gång..
Iallafall.. sen den dagen så har jag inte klarat av den lukten! ;p haha..
*Onödig info*

Jaa.. fan!! nu kom dom in med det, usch!!! det stinker ändå hit.. får sätta en klänypa på näsan.. fast.. jag har ingen sånn.. hmm.. får sätta en hårklämma eller nåt.. fast.. det kanske gör ont.. vad jobbigt!!

jaja.. hejsvejs!

And I have a confession to make..

* Jag hatade det där jobbet, jag kände bara att det kändes fel, och eftersom jag är som jag är, så betyder det i min hjärna att jag måste fly, så.. ja, jag sket i det, skrev inte under några papper, utan jag testade och det kändes inte rätt. Men då vet jag juh det.. Jag lyssnar på mig själv, det måste man! Det var inte meningen, jag måste välja en annan väg!

* Jag tänker på dig skitofta... vem dig är har nog bara några en aning om vem jag snackar om, men jag hatar det, jag hatar att jag tänker på dig, för jag trodde inte att det var såhär och nu är jag här och ingenting spelar juh nån roll, men du finns i mina tankar skitofta! Vill egentligen bara säga det till dig, men jag skiter i det! Jag skiter i allt, precis som vi sa! så kan du vara så snäll och sluta spöka i mitt huve? Tack på förhand.

* Jag är konstig, jag tror inte att jag är född att leva livet som det är menat att man ska leva det, för jag har aldrig förstått hur folk tänker, jag vill inte acceptera att allt är uppbyggt som det är, att allt handlar om pengar, yta och annan skit. Jag vill se  så mycket annat, men världen har blivit så jävla fucked, att snart finns det inget annat än en massa olyckliga människor som accepterat sitt öde, som gör saker de hatar, jag vill INTE vara så, jag vill älska allt jag gör, jag vill att allt ska kännas bra, jag VÄGRAR göra allt det där..

*
Idag är den första dagen som jag faktiskt längtar hem! Jag längtar efter min hund, min mamma, alla mina vänner, jag längtar efter snön, luften, jag saknar hur det luktar, jag saknar bara känslan av hemma! Det betyder såklart inte att jag vill flytta hem, men jag vill bara krama alla idag! Jag behöver en kram idag..




And it´s sick that all these battles are what keeps me satisfied.

Har haft min första dag på jobbet idag, var ok, men är skeptisk,. men jag ska göra vad jag kan för att få det här så bra som möjligt! =) Vi hade utb. hela dagen fram till halv fyra typ, sen fick vi sitta och ringa!

Det vi gör är att hjälpa folk att sätta sin premiepension i bra fonder, som gör att de går ut med hög vinst, vilket alla självklart skulle göra bara de vågade tro på det, men kan säga att folk är fruktansvärt negativa, haha, men hade den sötaste gubben på tråden som tyckte att han inte kunde säga nej till mig för han älskade min dialekt! & att han tyckte jag skulle hälsa chefen att jag borde få en fet löneförhöjning, för han tyckte jag var så gullig! haha =) cute!

Är helt död, somnade 5 inatt och höll tamejfan på å försova mig imorse, men lär väl inte va några problem med att somna ikväll :P hehe..


Jag vet.






And I wish the same thing everytime I see a falling star.

God morgon, God dag!

Tisdag, hej hej! Idag ska jag ringa det där jobbet och tacka ja.. fast asså jag är så osäker, men samtidigt så  tror jag att det kan va nå som passar mig.. men jag vet inte :p haha.. jag stör mig på mig själv.. brukar ni störa er på er själva? Jag stör mig på att jag aldrig kan bestämma mig! Nu är det juh egentligen rätt enkelt, men asså, då ska ni bara veta då jag har mkt att välja mellan, tex. då jag ska festa & har alla mina kläder.. Jag kan hålla på i flera timmar, för inget blir rätt.. det är skitjobbigt och stressande för mig typ! & oftast då det är mkt så skiter jag bara i allting, det är juh enklast, så man slipper välja! Menar nu inte att jag går runt naken då, men jag tar typ oftast på mig det jag tog på mig först.. haha =) Yes, ni har rätt, jag är ganska störd...



ooh! she´s so waaack! kwack kwack!!

Är på cp humör idag..



Släng mig i väggen! =)

Tjingeling


Du är inte en i mängden men jag är en utav dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden.


It´s just to much for me to deal with, so I just leave it all to get fucked up, anyway.

Jag har haft en bra helg, jag lyckades tagga upp igår och ha en riktigt bra kväll trots allt! =)
Vi satt ett gäng hos oss och sedan drog vi de allra flesta ut på strand och det var ändå hyffsat bra där!

Idag har vart en riktig jävla slappardag! Vi har haft en inneboende i helgen, en tjej som heter Veronica, vi hittade henne på tunnelbanan i fredags, sjukt söt tjej, hon bara satt där och helt plötsligt va hon som en i gänget, vi skulle dra hem å käka tacos, & hon hakade, sen så for hon aldrig hem, förrän ikväll vid 23 typ! =) haha!

Kan juh säga att det jag älskar mest med sthlm det är att man träffar hur mkt nya människor som helst, det bästa är att man inte vet nånting om någon, att alla är lika random, hemma har man alltid hört nåt om nån innan man ens träffat dom och även om jag inte är typen som dömmer, så tycker jag om att varje tanke jag har om en människa här, det är mina egna, som jag bildat själv! =)
Men man träffar nästan så många människor att man hinner glömma dom innan man träffat nya, så det är nästan grötigt att hålla reda på alla!
Alla pitebor vi känner här nere är skitbra, det är som om man dras till varandra och håller ihop på nåt sätt!
Det är bara så skönt att alla är så jävla härliga, man kan ha så jävla kul tillsammans, älskar folk som bara kan vara galna och skiter i allt annat! Precis som jag! =)



Intervjun i fredags gick jättebra och jag fick jobbet om jag ville ha det, men jag har inte lämnat nåt besked än, utan jag funderar lite först tänkte jag, men jag tror att jag kommer att ta det! =)

Nu ska jag försöka sova! Gonatt!

DÖDENS DÖD ÄR KOMMEN!

Fyy fabian vad jag hatar då man har lovat att man ska ha fest å så känner man bara för att dö, kan inte finna tagget! :P Men jag ber till allt som går att be till, att snart är jag den som är mest taggad ;)

Jag älskar livet!

tjohej

När jag blir stor, ska vi bo bland molnen!

Jag är helt död idag! Kan nån komma och rädda mig ? ;)



Allting börjar om. Jag kan börja om.

Är helt hooked på Daniel Adams-Ray! ;D

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt



Håll tummarna för mig nu! Ska på intervju om 45 minuter! =)

Every heart has a missing part!



I miss my baby!

Hopp står skrivet i väggen men blickar stannar vid golvet.


And then everything changed.

Oj, vilken otroligt seg dag detta har vart!

Igår gjorde vi middag hos oss, sedan drack vi vin och körde ölspel och smsroulette! haha.
Sedan åkte vi till stan och mötte upp lite andra och gick ut och drack några drinkar.
Tror vi alla var rätt dragna på slutet och tur nog så hade vi skjuts från stan, annars hade vi vart tvugna att åka buss, för sista tunnelbanorna går vid 1.
Vi sov 5 pers i våran etta och när jag vaknade imorse så låg jag tryckt mot väggen jävlat, haha & det var kanske 150 grader under täcket.. usch! Hatar att vakna upp på det viset, kl. var då 9 på morgonen och jag hade sån huvudvärk att jag var tvungen att klättra mig ur sängen och ta en alvedon, sen kunde jag minsan inte somna om!
Sedan åkte jag in till stan och mötte upp Klara för en lunchdejt! Gick förbi och lämnade mitt cv på ett ställe.
Ska på anställningsintervju imorgon kl.15, sen ska jag på ett infomöte på ett annat företag på måndag, var dock inget jag hade sökt, utan dom ringde mig och frågade om jag var intresserad, och allt är väl av intresse just nu :P
Har även kanske en intervju på ett stort företag, där jag verkligen, verkligen, verkligen skulle vilja jobba! Vi får se vad som sker nu, men snart händer det grejer! Jag tänker för övrigt byta arbetsinriktning, känner att jag vill göra nåt annat!

& nu tror jag allt att jag ska ta å lägga mig å dö i soffan! ;P
Imorgon är det fredag, känns som söndag idag! Har en känsla av att man kanske skulle vilja ta det lugnt imorrn, men jag tror mina kära damer från p-town har andra planer.. vi får se vad som händer helt enkelt =)

Gonatt! ;P

Bjuder på en tärd bild, som beskriver ungefär hur jag känner mig just nu:



HAHA

HEHE..he...hehehe.. HE!!! (?)


How do you know what´s real and what´s not?

Håller på att springa upp och ner i tvättstugan, så kom jag att tänka på en person, en person som finns hemma i piteå, som jag tycker är en ganska grym liten prick.. men anyway..
Det jag började tänka var att den här personen var som bara en person som jag inte tänkte så mycket om, jag tyckte bara att det var nån jag kunde hänga med ett tag, sen skulle jag juh som flytta och allt skulle bli en helt annan grej, inte något seriöst eller nåt sånt, dessutom vill jag inte heller tycka om nån mer än så i dagsläget! Men nu ska jag vara brutalt ärlig och kanske erkänna att jag förnekade att jag kände nåt övh, för det gjorde jag tydligen, och då slog tanken mig! Hur vet man om känslor är äkta? 
För tänk såhär, ofta då folk träffar nån så är dom juh ute efter att träffa nån, dom VILL bli kära, dom typ nästan väljer att bli det & jag träffade liksom en person som jag inte ville bli kär i, som inte heller passade in i mitt liv som det var just då osv, nu blev jag juh iofs inte kär, det krävs juh lite mer än så för det, men lik förbannat fastnade han juh nånstans i mig! Men kan det va bara för att det var så kompilcerat, jag menar jag är juh uppenbarligen en person som dras till komplicerade människor, eftersom dom fascinerar mig, jag gillar inte enkla människor som man vet allt om bara genom att titta på dom (som jag då :P haha.,) jag gillar inte när folk tycker om mig innan jag tycker om dom osv, jag vill förtjäna min kärlek, jag vill välja att få den, jag vill kämpa för den.. och eftersom situationen var så konstig så kanske det var därför jag kände nåt, för jag visste juh ändå att det aldrig skulle gå? alltså det jag säger nu är att jag gillar att det som inte går, det vill man få att gå ändå bara för att man är så jävla störd, men hade jag känt likadant om det nu hade gått?

well.. det lär man juh aldrig få veta! Men seriöst.. finns ens äkta kärlek? asså ÄKTA! sån som aldrig försvinner..
Typ som i denna:


You´re only a victim if you say so.

Satt just å diskuterade lite med frida över en tonfisksallad, och kom då in på massa olika exempel på självömkan, eller vad ska man säga, situationer där folk ser sig själva som offer och gnäller över det.
Jag har själv vart så, och har väl mina dagar då jag tycker lite synd om mig själv, men jag har kommit till insikt med väldigt mkt de senaste åren bl.a

1. Man kan inte oroa sig för saker som inte har hänt och kanske inte heller kommer att hända.
Eller kan, kan man juh, men är det så jävla smart det då? nää just det.
Min filosofi är så här: det som händer det händer, och det är bara att acceptera att there´s nothing you can do about it.
Ett vanligt scenario: En tjej och en kille är tillsammans, killen ska ut och festa med sina polare kanske, eller kanske till och med ska befinna sig på annan ort, tjejen ligger hemma å håller på att dö för att hon är så rädd att han ska vara med nån annan tjej! Det kan till och med gå så långt att hon seriöst börjar tro på allvar att han varit otrogen.
Okej, visst, det är säkert inte heller en ovanlighet att killen kanske är otrogen, men so what? Vill du ha en kille som är otrogen kanske? Vill du inte vara tillsammans med en människa du vet att du kan lita på? Som du vet älskar och respekterar dig? Om din kille gör det, sluta oroa dig, om det då skulle hända, jamen ta det då, vad fan får du av att ligga hemma och gråta över nåt som ännu inte hänt och som kanske aldrig ens kommer att hända? & om du gjorde situationen omvänd, hade du haft lättare att va otrogen mot en person som ständigt gnäller på dig, är arg över ingenting, som misstror dig ständigt än en person som bara är glad för din skull när du ska göra nåt kul med dina polare, som blandar din favvodrink medans du gör dig klar, som pussar sönder dig innan du åker och säger att du ska kicka ass? Nej just det.. tåls att tänka på eller hur? ;)

2. "Åh nej jag har blivit sårad, jag ska aldrig mer sätta mig i en situation där jag kan bli sårad igen.. buhu.."
Hej offer! Mår du bra av att inte leva livet fullt ut? Att aldrig våga något för att du råkat bli ledsen en gång? Att leva i det förflutna och anta att allt och alla är exakt som den gången du råkade bli ledsen över en grej vore juh bara att begränsa sig själv eller hur? Du har juh inte tagit livet av dig än.. så.. det som inte dödar det härdar! WOW du överlevde juh för fan, sluta lipa och LÄR dig istället av ditt misstag.
Ett vanligt scenario: En kille och en tjej är tillsammans, i början av förhållandet så var tjejen superkär och han var inte alls sådär superduperdunderkär, hon gör allt för honom, han skiter i, efter ett tag blir tjejen less, killen blir helt plötsligt dunderkär och inser att han har värsta kalaspinglan till flickvän och ser allt fint hon nånsin gjort för honom.. Hon råkar träffa en kille som hon känner ser henne och som tycker om henne som hon är, hon kanske är otrogen.. Killen dör inombords och är fucked up for life..
Eller? det är väl ens eget val? Nu var detta ett vanligt exempel, sen finns det juh sviniga jävla brudar som går och bara beter sig som små psychon mot sina pojkvänner och bara gör illa dom dödligt, och tro mig det är skitsynd, för hur många av oss har inte träffat dessa trasiga själar efter att den där fittan vart där å härjat & sen fått skit för att HON var dum i huvet? Jaa jösses,. vet inte om man ska skratta eller gråta.. men såhär är det: du har ett eget VAL, är du med nån som gör dig illa, då är det bara att gå därifrån, INGEN kan såra DIG utan ditt MEDGIVANDE, så om du fortsätter va med en idiot som gör dig illa, då är det faktiskt DU själv som gör dig själv illa, det är ingen som tvingar dig att vara tillsammans med nån som inte är bra för dig! Man måste ta hand om sig själv, man har själv ansvar över sitt eget välmående och sin egen lycka. glöm ej det!

3. Allt hade vart sååå himla bra om bara inte DU inte gjorde så & så, eller om chefen inte vore si & så, eller om busschauffören inte vore så jävla...blablablaaa....bla
Känner du igen dig? Som jag sa innan, din lycka ska inte ligga i någon annans händer, så om du seriöst går i dessa tankar så fattar du väl själv att du tycker synd om dig själv? Om du kanske kunde tänka såhär: "Oj, shit busschaffisen var lite sur minsann, han har säkert sina egna skäl till det.. Vad tråkigt! Tänk om alla bara kunde få vara lika glaaada som jaaag!" ;) Nu är det juh inte så att jag säger att vi alla kan ha dåliga dagar och hamna i lägen där det kan vara svårt att välja lycka före nåt annat, det är lättare sagt än gjort, men i de flesta fall kan man faktiskt göra det!
När man tänker på det här sättet så är det som att allt hat mot det förflutna suddas ut och man kan faktiskt FÖRLÅTA allt som hänt, även om man inte fått upprättelse från det man blivit sårad av, för man kan faktiskt gfe sig själv upprättelse, man kan ge sig själv bekräftelse, man kan älska sig själv, tex. Jag har gått runt & varit sårad och hatat en person ur mitt förflutna som verkligen gjorde nåt riktigt elakt mot mig förut, jag har gråtit floder och den enda tanken som cirkulerat i min hjärna är hur mkt jag hoppas att den här personen en vacker dag ska INSE hur illa den gjort mig och faktiskt be mig om ursäkt så hjärtligt för vad den gjort!
Men tänk såhär: "Den här personen hade säkert sina skäl till varför det blev som det blev, skäl som förmodligen inte ens har med mig som person att göra. Jag väljer att förlåta honom/henne och släppa detta med all kärlek jag har och bara önska den här personen all lycka och kärlek som den bara kan få i sitt liv"

DU är DIN egen, DU är underbar som DU är, DU ska inte vara rädd för att leva DITT liv!!!!!

Det var min tanke för idag! =)




Ikväll blir det bio med tjejerna och det ska bli riktigt mysigt! <3

It starts to feel like home.





..and the first snow still reminds me of you

Kommer aldrig glömma hur det kändes första gången vi sågs
och i all tid och alla minnen som förgås
så kanske det är lite som egentligen förstås
men den känslan har och kommer alltid att vara i lås
det krävs inte mer än bara något litet för att det ska slås
och jag kan tänka på allt som gått förlorat och vad som ska fås
men jag vet mer om oss, än vad som nånsin kan nås.


This definitly made my night! HAHA



Kan juh säga att jag låg dubbel på golvet.. sen har jag garvat varje gång jag tänkt på det nu i snart en halvtimme.....
HAHAHAHAHHAHHAHA!!!

We say goodbye in the pouring rain, and I break down as you walk away!

Måndag, allt startar på nytt på måndagar.. isn´t it funny? ;P

Vi har totalt fuckat ur dygnsrytmen, men som sagt, måndag, betyder nya tider, så ikväll gör vi ett nytt försök på att försöka vända detta rätt!
Vi ska åka in till stan nu, ska gå förbi ett ställe där jag vet att dom söker folk, så ska checka med dom om dom kanske skulle vilja ha lilla jag ;)

Håll tummarna!


Hur jag än mår idag, så står jag kvar! Har aldrig ramlat av, för jag är fast i det här. Min egen kärleksaffär!

Petter - min egen kärleksaffär! Grym låt! =)

Är typ så övertrött idag att jag är pigg!

Vi hade en trevlig kväll igår, vi började här i solna ett gäng, sen så splittrades typ alla, jag & frida drog iaf till strand där vi var förra helgen också, helt ok kväll, som avslutades på en efterfest där det slutade med att alla däckade, sen drog vi hem imorse och hittade angelica och maja snusandes i sängen! =)

I veckan är planerna än så länge en liten onsdagsfest med tjejerna, sen hade vi tänkt hinna med ett biobesök också, vad det blir för film är än så länge oklart! Sen ska jag söka jobb som en tok, det är min största mission!


The sky is the limit.

Tjabba tjena hallå!

Gårdagen blev kanske inte riktigt som det var tänkt, men det var en rätt rolig kväll ändå trots allt =)

En liten film från igår, då vi var på väg till corne:



Det finns många änglar på jorden.

Det finaste någon kan ge är sin omtanke, blir så glad då man vet att folk runt omkring tänker på en,
och som gör allt för att hjälpa en.





                                     


I´m just one of those who loves to be awake when everyone else is asleep.

Datorn surrar å frida ligger å snarkar,.

Jag är alltid som mest aktiv på kvällar och nätter, jag bara är en sån, jag älskar tidiga morgnar, men jag hatar att kliva upp tidigt, har alltid velat vara en sån, men jag har alltid vart såhär..
Jag har just smörjt in mig med brun utan sol, så tänkte att jag skulle sitta å torka lite innan jag lägger mig å klibbar fast i sängen!
Har skrivit mitt cv och kollat på jobb, men alltså.. jag tycker det är skitsvårt att skriva sånt där, jag har nog aldrig ens gjort det innan, för jag har som alltid fått allt serverat typ, mitt förra jobb var det dom som ringde mig och frågade om jag ville jobba där, jag hann aldrig ens börja kolla på nåt annat, och där var jag juh i över 2 år.

Jag pratade med min bror idag och hans plan är att komma hit han också så fort han kommer ut från sitt behandlingshem, det är så skönt att prata med honom nu, han har vuxit till en förnuftig liten människa, han har så vuxna och insiktsfulla tankar om allting, det märks att han har kommit långt och det är skönt att höra!
Jag saknar honom supermycket, för det känns som att det va längesen vi sågs, för den Rasmus som jag sett dom senaste 1,5 åren har inte varit min lillebror!
Min familj är egentligen ganska splittrad, ingen som är direkt nära, förutom mamma, så jag har som egentligen kännt mig ganska ensam då det har hänt mkt å så, men det känns som att jag & Rasmus kommer att få en mkt bättre relation, särskillt nu då han är äldre, klyftan mellan oss är mkt mindre nu då han också är vuxen, även om det bara skiljer tre år så suddas skillnaderna ut mer och mer juh äldre man blir.

Jo just ja.. fikan med killen för nån dag sen var skitrolig, han verkar vara en härlig människa, så vi kommer nog definitivt att hänga igen! Vi var med varann i över 3 timmar, vi gick och fikade sen visade han mig lite av stan, vi var ute och gick i typ 2 timmar och bara surrade om allt mellan himmel och jord, vi till och med höll på att bli överkörda av en buss för att vi var så inne i det vi pratade om.. haha =)

Imorgon kommer Maja & Angelica så vi ska möta upp hos corne imorrn för en riktig tjejkväll, sen får vi se vart kvällen för oss, men jag hoppas att dom är taggade då dom dyker upp ;)


Maja, jag & Angelica!

I like to take it slow.

Har precis tryckt kanske den godaste middagen sen vi kom hit, eller den VAR det, första dagen vi ids laga mat, vi har typ ätit ute varje dag.. inte okej :P

Vi ska snart ta en liten prommis, för att köpa godis.. har laddat hem inception, så vi tänkte se den =)
Har fan inte gått utanför dörren idag ens, vi har stotstädat idag,  det behövdes kan jag säga & så sov vi dessutom till halv två, eller jag klev upp första gången kl. 8, men råkade givetvis somna om ;P

Ikväll ska jag även skriva klart mitt cv och skicka iväg lite jobbansökningar! Inväntar mina betyg å grejjer från mamma med posten, sen tänkte jag gå runt å lämna cvn på ställen..
chrille skulle kanske fixa en intervju åt mig där han jobbar, som lät jävligt bra, men han går juh inte att få tag i :P haha!

Saknar min Elsa!

Och just ja.. jag kommer nog mest troligt hem juldagen, och åker hem igen den 4 januari! :D


såhär mätt känner jag mig just nu.... och snart ska jag käka en godispåse ;>

I´m ridin solo!

Asså måste berätta hur jag & Frida har betett oss sen vi kom hit, haha, det är som att man går å spanar in snyggingar vars fan man än är, till och med igår på arbetsförmedlingen & igår då jag satt & diskuterade det med en kompis så sa han att det är säkert nyhetens behag, jag menar i Piteå har man juh sett varenda kotte.. haha!
Kanske stämmer..

men alltså, på senaste är det som att min kropp skriker efter kärlek, kan det ha med årstiden att göra eller?
För min hjärna är definitivt inte inställd på att hitta nåt seriöst, visst jag kan sakna sånna här smågrejjer som man gör med nån som man är kär i och är tillsammans med men jag är inte redo för nåt förhållande, och jag har lovat mig själv att va singel i minst ett år, 9 månader är avklarade, sen har jag dessutom så jävla svårt att bli kär på riktigt, jag kan bli intresserad och typ lite förälskad, men det går alltid över efter ett tag.. kan juh iofs ha med inställning att göra, eftersom jag inte är inställd på att skaffa en kille!

Kom att börja tänka på en förfest i somras då vi satt och diskuterade killar och förhållanden osv, då jag sa att jag absolut inte vill ha en pojkvän, för jag har precis börjat trivas med att vara själv, då blev alla skitförvånade, för tjejerna som var singel där ville absolut ha en pojkvän. 
Jag älskar att mysa och vara nära nån, men jag vill inte ha den dära vardagsgrejen, jag har knappt vart singel nånting sen jag va typ 14-15 år, och även om jag har mina dagar då jag bara önskat att jag hade kunnat ha nån att va kär i, så gör jag det inte då jag börjar tänka på det djupare! Men det kanske är så, att när man träffar den rätta så är man villig att skita i att det är skönt att va själv, för då är det skönare att vara med honom!

Men för att jag ska kunna ha ett förhållande så måste jag först ha kommit så pass långt att jag älskar mig själv mer än någon annan, att jag kan göra val som bara är bra för mig, jag har kommit jävligt långt på vägen, förut kunde jag inte ta till mig att nån annan tyckte om mig, det gjorde att jag tvivlade på hela skiten jämt, men en dag så kommer jag att själv tycka att jag förtjänar all den kärlek som någon i framtiden kommer att ge mig!
& nu i dagarna, så känns det nästan lite som att jag längtar tills dess! ;>


I want to be somebody that loves to get up early in the morning.

Upp tidigt imorse, för att åka på infomöte på AF.. kanske inte det roligaste man kan göra en onsdagmorgon ;P
Både jag & Frida var så sjukt trötta att vi gick och la oss efter mötet och sov till två, då var det bara snabbt upp och åka in till stan och möta upp corne för en fika!
Till helgen kommer Maja & Angelica, ska bli jävligt kul att ha dom här, vi har bestämt att vi ska turas om att ta hand om dom ;) haha..

Vill bara ha ett jobb nu, vill ha lite rutiner och känna att jag gör nåt vettigt, vi har snart vart här en vecka, och visst, det finns saker att göra hela tiden här, har bara tagit det lugnt en dag sen vi kom, har vart full rulle sen sekunden vi klev in i lägenheten! Fast jag klagar inte, är bara glad att det händer grejer, tycker det är kul!

Jag är galet trött idag, så det får nog bli en tidig kväll! Ska städa lite nu och sen ska jag duscha, sen ska jag fara till niklas, men även om det är lill-lördag i storstan, så blir det definitivt bara en lugn kväll! =)

Vädret har vart riktigt mört i två dagar, är typ storm och regnar, uh!




Sometimes I just feel so fucking retarded..




We can do it! =)


Några bilder på lägenheten! (i lite halvstökigt läge)





Jag tycker om människor!

Jag älskar att träffa nya människor, älskar att träffa folk som sticker ut från mängden, kan vara vad som helst, men att de har nåt speciellt som man bara fastnar för..
I lördags då vi skulle gå in på krogen så satt det en kille i kassan, han verkade som en härlig prick så jag frågade om vi skulle bli bästisar, så idag ska vi gå å fika! :D wohoo!! Ska bli spännande,.

På tal om möten med människor, ni vet då man bara klickar så sjukt bra med nån man just träffat, det måste juh typ vara det bästa som finns i hela världen, då man träffar nån som det känns som att man kännt typ hela livet! Har träffat en sån person också! Hoppas verkligen att vi ses igen! =)

Nu ska jag göra mig klar, hoppas alla får en bra dag idag!

And when we kissed, the world just stopped spinning for a while.

Hej vänner!

Har typ the time of my life här! Jag vet att jag sa att jag skulle videoblogga mkt, nu har jag juh synd nog vart full nästan varje kväll sen vi kom så fult nog är det bara svamliga  videor jag kan bjuda på, som dessutom är mörka och man knappt ser vad jag fílmar! ;P Haha, mina planer gick inte så bra!

Har en film från i fredags då vi gick till ett ställe som heter strand, träffade några sköna killar från chicago i kön, så här får ni höra mig prata engelska IGEN, lika kasst som förra gången ;)



Vad annars? I fredags kom corne hit och vi drack lite här, frida mådde inte så bra, så när det var dags att dra så valde hon att stanna hemma, så jag och corne drog som sagt ut på krogen!
Man träffar så jäkla mkt folk hela tiden, och att stockholmare skulle vara dryga det stämmer fan inte, eller säkert en del, men alla jag träffat hitills har vart skittrevliga och hjälpsamma!
Folk verkar gilla norrlänningar här och man får hela tiden komplimanger av folk för att dom gillar hur man pratar, haha..

I lördags var vi ett gäng tjejer och förfestade, sen så drog några till stureplan, men vi for till söder och gick ut nånstans, minns inte vad det hette nu.. men det var riktigt kul! Vart dock en hel del tjaffs i lördags och det var synd., men det går framåt, kanske löser sig! =)

Idag har vi vart på arbetsförmedlingen sen drog vi till kista galleria och gick där ett par timmar, frida har köpt 4(!) par skor ;) Jag fyndade och köpte ett par vita sneakers för 100 spänn, bra grejer! Jag får juh inte shoppa så mkt här.. tråkigt.. men sånt är livet :P

What else? Jo asså.. jag har inte gått eller åkt vilse en enda gång.. kan ni fatta? Jag som har så dåligt lokalsinne.. eller jag kanske inte har det då.. :P haha.. hittar hur lätt som helst i solna och vet linjer och stationer redan! dock hur man hittar efter att man hoppat av i stan osv är inte lika enkelt, men vi har juh bara vart i stan på kvällarna.. och dom är juh lite småluddiga ;P hehe.. Jag vet att många ställer sig den stora frågan "är my lika knall i sthlm som hemma då hon går ut?" Svaret är nej, sköter mig bra här, ba så ni vet ;D

Nu ska jag städa lite sen ska vi se film!! =)

Good night!

When Im gone, it doesnt matter!

Vet inte hur jag ska beskriva känslan
som blåsor, efter att jag brännt mig på nässlan
som nånting nytt och nånting gammalt i samma veva
som ett barn, fast vuxen, så vi var nog rätt skeva
men varför inte, eller varför?
förlåt vad sa du? shit.. jag bara förstör
jag tänkte inte längre än vad det var
och när man känner men inte vill, vad har man för försvar?
Bäst att skita i, men varför inte bara vara
men en del vill väl ha sitt på det klara
Jag lever utan krav, ger men ber om inget tillbaka
och en tår föll på din kind och jag frös så jag skaka
ville bara slå dig, men i tanken höll jag din hand
som kvällen innan, ska jag låta dig drunka eller ska jag dra dig iland?
Får jag inte va med dig en stund, krama dig och skratta
jag ville juh bara vara, men du kanske aldrig fatta
Och jag kanske var dum som trodde det var okej
att vi kan hänga, utan att jag behöver bli din tjej
Hade vi kringlat in oss för mkt, så hade det vart ett senare tjall
och om du chillat, kanske vi inte bråkat när vi var knall
och jag hade kramat dig då du var kall
men jag försökte inte få dig på fall
Jag gillade dina kramar och ditt skratt
men du är så snurrig att jag inte hinner ifatt
och nu spelar det ju ändå ingen roll
du vände ryggen och det är utom min kontroll
men det var synd, för jag hade velat känna dig mer
men det är inte lätt då man blundar, fast man ser..


We are surrounded with drama, where ever we go..

När tankarna börjar snurra så är det bäst att fatta greppet
om den styrande faktorn, inte vara det sjunkande skeppet
som tappade kontrollen i det stormande havet
och kanske måste vi alla vara den som ibland sänker på kravet
ge allt en chans eller två, men när man har slut på chanser vad gör man då?
Ska man satsa eller gå, eller ska man bara inse och förstå
att det finns fan ingen man kan lita på
att allt är precis likadant nu som då
men vad är skillnaden när man ändå lever på hoppet om att det finns nåt annat
människor som har tänkt efter och stannat, tittat på hur dom beter sig och lärt sig att man ska ta hand om varandra
inte leka med andra, att de inte har några andra än sig själva att klandra
när slutar man våga räcka ut sin hand, för det är nästan så det känns ibland,
när man ger allt man kan, men ändå så slutar det upp med att det enda man fann,
att den famn som man kände sig trygg, kan också vara den som hugger kniven i ens rygg
inte konstigt man blir skygg!


RSS 2.0