The first cut is the deepest.


Corne klippte lugg på mig förra fredagen, hon är så duktig.

Medans jag letade upp den här bilden så såg jag en lite kul grej, att folk bara gått å tagit lejda bilder i webcamen lite då och då, här är några smakprov:





haha puss!






anyway..

vaknade sjöblöt i svett iklädd halsduk, ylletröja, under duntäcke efter en 4-timmars p-nap.. tungt!
just nu:


gonatt!!


Life is like a puzzle, you need every bit to make it complete, and hopefully in the end it is.

Snabb update:
* Min roomie aka. murr (katten) har flytt sveriges gränser och entrat london for some party time.
* Själv jobbar man på som en liten dåre och det går väl helt ok, men jag är juh jag, har alltid nåt att wajna om ;)
* För en vecka sedan drabbades stockholm av snö och efter det har trafiken inte riktigt varit sig själv, vad det beror på undrar vi nog alla, med tanke på att det bara snöade en dag, nää tågen är inställda och bussarna dyker aldrig upp, i måndags på självaste alla hjärtans dag tog det TVÅ timmar att ta sig hem från jobbet, jättekul, då det brukar ta 25 min och man dessutom jobbat till 16.30.. men man ska it va långsint har jag lärt mig!
* Efter nån månad av "dejtandes" som man så fint kallar det har jag nu gått från singel till förhållande, det var väl kanske inte min plan att flytta till sthlm å bli kär, ni vet, men som med allt annat i livet så går det sällan som man planerat.. och tur är väl det! Efter en lite halvlång struggle med att bevara det obrydda stuket insåg jag juh att jag kanske har träffat världens bästa kille och dum vore väl jag om jag inte hakade på kärleksvågen? ;)
Får uppa mer om det senare..
Just nu ligger jag å väntar på att Kim ska ringa, vi ska nämligen teledejta.. 
Egentligen skulle jag tvätta ikväll, men jag råkade somna då jag kom hem från jobbet.. man blir nalta utslagen då man ska måsta kliva upp före fan själv varendaste jävla morgon, det känns som en väldigt onaturlig grej från min sida, nattmänniska som jag föddes till att vara!
MEN who the fuck bryr sig, det är juh FREDAG imorrn ;) ett + är juh att helgerna är så jävla efterlängtade då de väl kommer!
..nuu plingar det! hejsvejs

see i don’t understand how you’re number one. when it was just a fling before, now you´re the one.

Bra dag idag!

Var på intervju för 2,5 vecka sedan på en montessoriförskola och idag ringde hon och jag börjar redan på måndag, börjar på 75% fasta timmar, sen finns det tid att ta på, så kanske kommer upp till heltid rätt snart så det är juh skönt! Det bästa av allt är juh att det är ett mån-fre jobb, inga med helger å nätter, wihoo!!! :D
& som pricken över i:et så hittade jag rydbergs orient på willys då vi var och handlade idag wihoo!!x2

Jag och Martina går på diet, snittar 500 kcal /dag, sjukt jobbigt i början men nu börjar det smida på, shake till frukost/lunch & så nåt nyttigt till middag, idag gjorde vi hemmagjord hälsotallrik med matvete, ugnsstekt kyckling, hemmagjord tzatziki, sallad, gurka, tomat, avocado, cashewnötter och brie! Mums!!! ;D

Vi har obligatoriska tjejkvällar på torsdagar och Corne kom efter skolan och käkade med oss, sen dök Klara och Sofie upp lite senare, vi har smidit grymma planer mot sommaren, vi ska en suit up girlsnight med limmo, 3-rätters, drinkbord och sjukt mkt alkohol, vi kommer starta redan på dagen med att lägga håren och maken och stassa om! woho!!! =) sjukt kul! Sen har vi planer på att dra till åland över midsommar, kommer bli galet!

Imorgon ska jag vara hårmodell åt Corne igen på Björn axén, denna gång är det tvättning/inpackning, hårbottensmassage med förning och styling! =) Riktigt roligt att få vara med!

Senast jag var där:


one year has past and it´s been a hell of a trip.

Mörker, musik i hörlurarna, en vän som sover, varmt.. och så är det saknaden!
Saknaden av min hund, mina vänner, min familj! Jag saknar min elsa så mycket, sitter och tittar igenom mina bilder, saknar hennes ansikte mot min hals, snusandes i mitt öra, hur hon lyckas ta upp all plats i sängen och inte går att rubba, hur hon hoppas att man ska kasta en snöboll så fort man kommer ut och hon ställer sig och gör sig redo för att fånga, jag saknar hur hon hoppar på en och försöker få igång en, saknar hennes blick när man måste gå och hon inte får följa, saknar hennes mjuka öron och hennes tjocka lilla mage, saknar hennes suckar precis innan hon somnar, saknar hur hon rapar högst i världen då hon ätit, åååh vad jag saknar!!!!!

RSS 2.0