All by myself.

Vet att jag e kass på att uppdatera, men jag ids aldrig =) haha..

Jahapp, antar att de som läser min blogg redan vet, att jag & roger har gjort slut.. om inte, så nu vet ni!
Jag kände att det inte funkade längre, tycker fortfarande om honom jättemkt, men de problem vi hade gick inte att lösa som det har varit osv. kanske är det fel i tiden bara, who knows?
Jag saknar honom varje dag, men jag försöker att ignorera de dåliga känslorna & fånga de positiva, för jag vet att det här beslutet har jag tagit helt för min egen skull, för att jag ska kunna må bra, därför orkar jag inte typ ligga & lipa då jag vet att jag har gjort rätt, sen vad framtiden säger det får bli ett mysterium fram till den dagen =)

Har iaf hänt väldigt fort allting & inget är väl helt smält än, men det jag vet just nu är att jag flyttar till en egen lägenhet om 3 dagar, har bott hos mamma sen det tog slut, ska bli skönt att bara få ta hand om mig själv.
Jag tror att alla människor behöver en tid där de är helt ensamma & bara fokuserar på sig själva, det är så människor växer.
Jag har gjort misstaget att bry mig mer om andra än om mig själv, & på något sätt förlorat mig själv på vägen, men jag känner hur jag hittar tillbaka till mig själv, bara att kunna andas, kunna sova, slippa tänka, slippa behöva fixa. Jag har bara ansvar för min egen glädje och mitt eget liv, och det har ni med!
Det är lätt att man fastnar vid saker eller personer för att man inte klarar av att lämna, fast man vet innerst inne va man behöver.
Glöm aldrig att eran kropp talar till er, den vet vad som är rätt & fel, lyssna på vad den säger dig, låt inte din hjärna göra det svårt för dig, för allt är egentligen enkelt, det är bara vi själva som tjorvar till det så förbannat för oss själva! Man ska inte vara rädd för livet eller att våga ta olika vägar, bara för att man vill stanna i det trygga, då lever man inte, jag ska ALDRIG mer vara så! det har ni mitt ord på, livet är alldelles för kort för det, nu är det dags att börja leva! =)

Hoppas ni alla mår bra & är lyckliga!
vi hörs när vi hörs, men jag ska försöka uppdatera oftare, bara för de trogna fåtal personer som tittar in varje dag & aldrig möts av nåt nytt ;) haha..


Saturday night fever!

Hej!

Sitter å väntar på skjuts, mallen kommer snart å hämtar mig, vi ska på fest!
Min kropp håller på å kejka så jag kan typ inte få i mig alkohol.. whut? >:/
Men allt går med våld å vaselin har jag hört ;P Var samma igår, en tequila & jag spydde såklart.. & inte för att jag va full utan för att jag bara mådde så jävla illa hela tiden.. blä!
Hoppas på bättre idag, men tequila blir det då aldrig, känner typ kräkreflexen bara jag tänker på hur vidrigt det är! :P

Händer mkt grejer just nu, & det är både bra & dåligt, but I will survive! I always do! =)

Nåja, ha så kul ikväll alla dårar :D

RSS 2.0