Jag är ful som stryk!

Japp.. =( hahaha! asså ser förjävlig ut.. skulle säkert ta död på nån om jag gick utanför dörren idag, personen skulle förmodligen dö i chock! nä men... så att.. eh.. nä jag överdriver kanske lite!
Men vaknade av att mitt jävla öga inte gick att öppna ens, för att (jävligt äckligt) det hade runnit var ur ögat så hela jävla ögat hade torkat ihop, så när ja går upp är det för fan dubbelt så stort än igår.. skjut mig någon!??

Jag väntar på att Elin ska släpa sin lilla stjärt ur sängen så vi kan se senaste desperate! Vi orkade inte se både det och senaste gossip igår, vi hann bara se gossip innan vi slocknade! :P
Hade tänkt gå på tjejkvällen ikväll.. men ser jag ut såhär så går jag fan inte ut förrän det här är borta.. Fy fan! haha

Jay Smith!

Vilken underbar karl! =)

Har just kommit hem till elin igen, vi var förbi tommy en sväng å såg lite film, nu sitter vi som på nålar medans vi tankar nyaste desperate! Fy fan.. väntan har vart lång!
Mitt öga dödar mig, kan inte låta bli å pilla så nu svider hela ögonlocket.. satans.. Jag är skitful.. men jag kan juh trösta mig med att typ ingen har sett mig idag iaf! ;) hehe...heee...he..
Som jag brukar säga, Man kan inte alltid va på topp!

Sen kan jag juh tillägga för kanske 10000000000 gången att jag är så lycklig! Finns ingen sorg i min kropp, jag känner mig bara full i skratt hela tiden! :D









Lite bilder från i lördags =)

Gonatt!

Tröttaste tjejen!

Asså är det nån jävel som vet nåt bra tips mot trötthet?
Är så trött så jag vill smälla av hela tiden typ.. hemskt! :P

Onsdag!

Vaknade upp å såg ut som jävlat quasimodo... mitt ena öga är skitsvullet!! =/
Jag har väl snefylle-lipat så jävla mkt i fredags att ögat pajja :P hahahhaahhahaha.. orkar inte!!! jaja.. lite smink kanske gör susen!

Har precis klivit upp, ska börja göra mig redo, ska å skriva ut nå papper på Joels jobb, å sen ska jag till Elin, sen ska vi på stan en runda =) Har egentligen massa grejer som är viktiga som jag måste göra, men som den expert som jag är på att skjuta upp saker så skjuter jag upp det en dag eller två till! ;) hehe..



Jabbadabbadoooh!!



Nu är håret i, vart bra! =) Dock var det blött på bilden men orka inte ta nån ny =)

Nu ska jag å sola, skippade middagen med tjejerna, har så mkt grejer jag måste göra såhär på kvällsvisten!
& nu måste jag skynda mig! Tjingeling!

Tisdag!

Har precis vaknat!
Håret blev skitbra, ska å klippa till det hos mamma sen idag =) Just nu är det ända till rumpan :P haha..
Det tog oss ungefär 4 timmar å både jag å elin hade så jävla ont i röven så vi höll på å dö då vi va klara :P hehe..
Ska ta en bild sen då jag klippt så ni får se slutresultatet!

Ikväll blir det middag med tjejerna och efter det ska jag fara å hämta joel på kallax! =)

Jag är så himla glad!

Jag är så förvånad över mig själv, över hur jag tänker, resonerar, agerar!
Jag är verkligen inte en perfekt människa, jag har fel och brister, men jag har valt att stirra sanningen i vitögat och faktiskt lära mig att se bakgrund och orsak, slutat förneka mig själv!
Jag kan väl inte påstå att jag är stolt över hur jag betett mig de senaste åren, särskillt inte mot mig själv, jag har varit väldigt självcentrerad och självömkande många ggr!
Jag blev sårad över en sak i fredags, vilket slutade i tårar, var dessutom i kanonfyllan också, så då kan man juh inte hantera saker kanske på det bästa sättet, men hade det vart jag för ett halvår sen så hade jag mått dåligt i flera dagar, kanske veckor efter en sån sak, men jag verkar uppenbarligen ha lärt mig att släppa och det känns så otroligt skönt.. Jag kan gå in i min bubbla en dag eller två, men sen kommer jag tillbaka och då är det släppt =)
Jag fick höra en massa saker som jag varken var beredd på eller ville höra, av en person som har stått mig väldigt nära, en person som tillhör mitt förflutna, saker som inte längre har nån betydelse eller kommer att förändra ett skvatt! Var egentligen inga elaka saker, bara en massa saker som fick mig att tappa min balans för en stund, men nu är det ingen fara och jag var juh inte ledsen längre då jag vaknade i lördags! Men bara det att jag faktiskt på riktigt inte bara blev ledsen för min egen skull, jag var ledsen över allting, ledsen över att andra sårades, DET gör mig så glad, att jag på riktigt verkligen bara önskar alla väl, även honom, jag vill bara att allt ska gå bra för honom och att han är lycklig, vilket jag faktiskt tror att han är också, och det gör mig lugn, glad och tillfreds! Som en spinnande katt, alla runt omkring är i välbehåll, min bror mår mkt bättre, mina vänner mår bra, JAG mår bra! =)

Nu ska jag & Elin sätta i löshår på mig, med keratinvax, tror det kommer bli jävligt snyggt! Känns bara mört att sitta i flera timmar med det där, särskillt då både jag & Elin är så olidligt trötta idag! :P
Visar bild sen =)

Good moooorning! =)

Tjabba tjena hallåå!
Här i huset har vi alla vaknat, det vill säga tre tjejer & tre hundar!
Vi har just vart ute med hundarna en sväng och jag är så satans trött så jag vet fan inte om jag inte ska ta och sätta tejp på ögonlocken :P haha.. Vi var uppe länge igår, vi satt och surrade på och flätade varandras hår då vi upptäckte att klockan helt plötsligt blivit 3.30, så då vart det bara att hoppa i säng =)

Idag ska jag träna & hålla tummarna på att mina extansions kommer, har beställt så jag kan göra en riktig hårförlängning för nu har jag väntat fan i ett år på att mitt hår ska bli långt :P haha, visst det har vuxit massor, men det räcker inte, och nu är det i en så förbannat tråkig längd att det inte går att göra nånting med det, så jag tänkte att fan.. då gör ja hellre löshår på riktigt, som håller i 2-3 månader, så får jag väl göra om det igen sen =) haha
Jag måste också ringa min chef & kolla upp lite grejer, sen ska jag på arbetsförmedlingen, men det tror jag att jag gör imorrn istället =) Måste söka mera jobb plus posta ett brev så egentligen borde jag redan ha satt igång med allt, men jag är så jäkla trött så tror fan jag ska sova en timme till sen får jag göra allt i racerfart istället ;)

Haha, sitter i en rosa tröja med nasse på, joel brukar alltid skojja med mig att jag ser ut som nasse, vet inte vad han menar med det, har svårt att se det som en kompimang.. eftersom att nasse är en gris ;P haha.. men joel säger att det är för att nasse är så söt och det är juh jag också (?) hmm.. han sa även att han hade velat ha mig som en uppstoppad tomte i sitt fönster så att jag alltid kunde vara där.. det var tydligen också en komplimang.. eh.. sa jag att jag inte riktigt fattade? haha.. jaja.. på tal om han så kommer han hem imorrn =)

Tjingeling!

Ja då hade den här helgen passerat också..

Den här helgen kanske inte hör till en av de bästa helgerna i världshistorien precis!
Men jag ska fortsätta på samma spår som jag valt innan, lite turbulens kan väl alla överleva va? =)

Sitter hos Elin, vi har just vaknat och jag mår konstigt nog skitbra, fast jag bara sovit sammanlagt 10 timmar i helgen!
Var riktigt segt igår kan jag juh säga, har nog aldrig kännt mig så död som igår, på alla möjliga sätt, såg död ut också, jag började nästan undra om jag inte var död på riktigt.. haha! Men jag kvicknade till vid 20-snåret efter att ha tryckt i mig några bullens å druckit några liter vatten, sen orkade jag med hela kvällen, med singstar och en kort utgång! =)
Måste säga att jag är så jävla glad att jag har mina vänner, jag har så många ställen dit jag kan gå där jag känner mig lika trygg som om jag vore hemma! <3

Nu ska jag gå å röka en cigg med mina pinglor!

Näe.. men hörni!

..man kanske skulle ta och bli nykterist!



Lite själsinsikt!

Ibland så väljer man att gå vägar där allt går åt helsike hela tiden, allt känns fel, du börjar må dåligt osv.
Det mina vänner är ditt inre som talar, det betyder att det inte är din väg att gå, dina inre världar krockar och det blir kaos, det passar talessättet "ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden" in jävligt bra, för alltid då man går efter fel väg så får man säkert en miljon tecken på att det är fel väg att vandra, då måste man inse att man bara trycker ner sig själv om man fortsätter att streta emot, för man vet faktiskt egentligen inerst inne vad det är man behöver! =)
För jag kan säga att jag kan ganska ofta komma in på sidospår, där jag egentligen inte ska vara och jag är även expert på att trycka undan mina egna varningssignaler, att säga till mig själv att jag inte alls känner saker som jag egentligen känner osv, på så vis så ger jag inte mig själv bekräftelse och sen så sänker jag bara mitt eget skepp, hela tiden, men de ggr man går rätt då rullar allt i rätt riktning, du får energi, du känner dig lycklig, allt verkar vara ett tecken från ovan att det här är din mening, så känner jag med min flytt, för jag har bara stått å stampat,nästan levt självdestruktivt, valt vägar jag egentligen vetat varit fel bara för att jag som sagt har gamla invanda mönster och vanor som får mig att göra det på automatik, men inte längre, jag kanske kan hamna på sidospår, men huvudsaken är att jag faller back in track igen och att jag inser vad jag håller på med, för mitt mål med livet är att leva det till fullo i LYCKA och inte nåt annat, därför så betyder det att jag kanske måste lämna sitatuationer och kanske många människor bakom mig, för jag vill inte vakna upp och ha en känslomässig baksmälla bara för att jag väljer val som är fel för mig, jag vill vakna och känna att jag fått ny energi, känna lyckan bubbla inom mig, för att jag valt RÄTT bara för mig själv, bekräftat mig själv, älskat mig själv tillräckligt för att se att jag bara förtjänar det bästa! Och jag har sagt det förr och jag säger det igen, fy fan så jävla underbart att man har makten över sitt eget liv, för nu har jag den verkligen i mina egna händer!! =)

Kärlek till alla <3<3<3<3

Arbetslös!

Jaha, då har man jobbat sista dagen på jobbet!
känns både kul å tråkigt, tråkigt för att jag vart där så länge, kommer sakna alla =)
Men JÄVLIGT KUL för det är ett steg närmare stooockhoooolm!!!! wohooo!!! =) Är så jävla taggad så ni förstår inte, I´m gonna have the time of my life ;)

Har suttit å kollat på blocket och kollat efter medryttare i stockholm, är så himla sugen på att börja om och rida och det är dessutom jäkligt bra träning! =)
Ska även kolla upp lite kurser och studiecirklar, skulle vilja gå nån kurs i typ meditation/andlighet och även på nån kurs/föreläsning om självkänsla! Åh känns typ pirrigt i hela kroppen, har dessutom mejlat med min kusin idag som har lägenheten vi ska hyra och jag har vart lite orolig över förvaring och garderober eftersom vi ska bo 2 st i en etta, men det finns tydligen riktigt bra med utrymme, så det känns juh jävligt skönt! =)

Kom precis hem, så ska ta å hoppa i duschen, sen ska jag spåna vidare lite på blocket ska även kolla upp lite jobb å sånt, sen ska jag springa upp till mallen en sväng, sen har jag tydligen lovar bort mig till flera, så får väl se vart jag hamnar, typiskt mig att inte ha nån koll :P


Myspys!

Har haft myspys hos Elin med hon & Sandra & hundarna, vart ingen långis för vi hann inte och efter idol var vi så slöa, men sola hann jag med iaf! =)
Nu är jag & Elsa i Joels lägga och ska sova här, det lockade massor att stanna med tjejerna och mysa med dom och se film, men jag kände det att eftersom jag ska jobba imorrn och jag vet hur länge vi kan vara uppe, så ska jag försöka varva ner själv, och mysa med pälsan som jag inte sett på en och en halv vecka =)

Lite bilder från veckan som gått:





Joel kör bil då vi åkte till arvidsjaur i fredags!

Vi undrade om det stod fram där fram ;) (dålig humor)

Jag & Maja i lördags! =)

Jag tvättade Joels hår och gjorde spikes ;)

Joel tvättade mitt hår och gjorde tuppkam ;) haha

Godnatt!

Träning!

Jepp, jag har juh lyckats gå upp TVÅ kg på typ 2 månader, förvånar mig dock inte, har typ ätit mer godis å sånt nu än jag gjort på länge, dessutom har jag vart på latsidan då det gäller träningen.. men nu jävlar!
Det finns nu inga ursäkter, jag jobbar mitt sista pass imorrn sen är jag kategoriserad som en arbetslös jävel, och det innebär juh enormt mkt dötid!
Jag vet att man inte ska träna då man är sjuk, men jag vart så rastlös så jag for till stepin medans elin gick och letade jobb, körde ganska lätt med tanke på att jag varit sjuk, 20 minuter intervall på löpbandet, 10 minuter på crosstrainern, Mage, biceps, insida/utsida lår, bröst och en nogrann stretch! Sen ska jag hämta Elsa idag också, så då tänkte jag & Elin ta en långis på grisan också! Skönt! =)
Tänkte att jag ska göra upp ett jävligt jobbigt träningsschema nu den sista månaden i piteål, bara för att se om jag lyckas, om jag nu har nån självdisiplin! ;) En månad med förbränning och styrketräning minst 5 dagar i veckan i en månad och inga kolhydrater!! =) Håll tummarna people! =)

God morgon!

Idag känner jag mig piggare tror jag!
Jag & Elin vaknade nyss, på en timme typ ska jag fara å ta nåt gynekologiskt cellprov, man måste tydligen det då man fyllt 23, för att förebygga livmoderhalscancer.. jaa.. it vet ja!

Var så jävla hängig igår, kände mig som en jävla spagetti, orkade typ inte ens gå eller lyfta armarna.. haha!
Käkade middag hos mamma, Rasmus är hemma till på fredag! & sen såg jag idol med mallen & sarah & sen for jag till elin och vi såg serier & hade massage & sen så har vi sovit som stockar! Skönt att få sova ut idag, har iofs sovit mellan 10 & 12 timmar de senaste nätterna, men jag har juh varit sjuk, så jag behövde väl få sova antar jag!

Joel har farit till sthlm & ska agera sminkmodell ;) hehe.. Ska snart kila över till honom & duscha & sånt, sen ska jag fara å göra det dära, sen ska jag följa Elin & söka jobb!


Elin, Emma & jag i somras!


Elin & jag för några år sen!


Elin & jag för några år sen då jag hade mörkt hår =)

Love!



Jag älskar dig! <3

12 timmars sömn!

Japp, och fortfarande trött :P
Är skithängig, men förkylningen verkar ha stannat upp, för har inte blivit nåt värre iaf, skönt det, har ont i halsen och upp mot öronen, men tror det är lite bättre idag än igår, så håller tummarna på att detta inte är långvarigt! =)

Eftersom jag bor hos joel så bor juh min bästaste bästaste i läggan ovanför, mallen alltså, så ska kila upp å kolla om hon är hemma, för hon är också sjuk (såklart, det är ALLTID hon som smittar mig ;P) haha..

Och för övrigt, har fått ett fast datum på då vi drar, den 25 oktober är väntan över =) Hasta la vista pite!

söndag!

Jag är hemma från jobbet iaf, efter noga övervägning bestämde jag mig för att jag inte var direkt på topp för att sköta nåt jobb då jag är sjuk och inte fått ens nån minuts sömn på en hel natt! Har iaf fått mig 4 timmars sömn nu på dagen, inte mkt att hurra för, men bättre än ingenting.. har ont i halsen och öronen och känner mig bara allmänt hängig! =/

Och rösta måste man juh också ta tag i, vill bara ligga i sängen å se film eller nåt, men rösta måste man! så ska pallra mig dit på ett tag, ska bara duscha, så kanske jag blir lite piggare iaf! =)
Joel vill gå på bio så får se om jag orkar, är juh iofs samma som jag gjort om jag bara legat i sängen och man sitter juh bara stilla, så vi får väl se, isf blir det "i rymden finns inga känslor" den verkar ganska rolig, vi såg trailern för den nyss!


fan fan fan..

Har inte sovit ens en minut & jag måste upp snart å jobba..
Har så jäkla ont i öronen, men jag vill verkligen inte sjukanmäla mig nu då det bara är tre pass kvar innan jag slutar! & täpp i näsan är jag också! =/

Spenderade lördagskvällen hos bea med tjejerna, vi drack litegrann, men jag drack typ inget var som inte sugen, sen var vi ut en sväng, men det är inte alls kul att gå ut nykter.. haha.. Man märker juh direkt då folk går in i en hela tiden eller när folk ska prata en jävlat i ansiktet! :P hehe..

Ååååh.. vad det känns jobbigt, vill bara sova, men nu vågar jag inte ens gå å lägga mig för då kommer jag inte att vakna överhuvudtaget då väckarklockan ringer, måste juh upp på mindre än två timmar!
Tror jag ska göra lite te och prova å se om jag känner mig lite piggare sen, det värsta av allt är juh att det finns inte ens en enda iprén eller alvedon eller annan värktablett här, vilket jag verkligen är i behov av känner jag, har loch i öronen och det susar! =/ Jäkla mallen, din lilla smitta!!! ;)

Helg!

Inatt så har jag sovit som en stock, har inte ens drömt nåt inatt och jag drömmer alltid, måsta ha sovit jättehårt :P
Vi kom inte i säng förrän efter 2 och jag hade bara sovit nån timme natten då jag jobbade.. känner mig fortfarande trött!

Ikväll ska jag & Joel till arvidsjaur, blir iofs bara en snabbvisit för vi kommer hem senare ikväll/natt, imorrn är det upp tidigt för jobb igen!
Tror Mallen har smittat mig, känner mig slö och förkyld, hoppas inte hon har det iaf, men joel hade vart å handlat nå på apoteket för å förebygga förkylningar, så får väl testa om det kanske kan funka så man slipper bli sjuk, hade juh som velat slippa, men det brukar juh sällan bli så :P Höst!

Idag har jag verkligen bara varit med mig själv, var skönt med lite ensamtid, bara lyssnat på musik, duschat och legat och läst, Joel var hem och lagade lunch så käkade med han, sen så har jag vart förbi pappa en sväng!
Jag är en sån som inte tycker om att vara själv alltför länge, men jag uppskattar verkligen några timmar då och då, då man bara får vara för sig själv, lyssna på hög musik, skriva, läsa, måla, rita, eller bara tända en massa ljus, kura upp i soffan under en filt och se en bra film! det kommer jag verkligen sakna med min lägenhet, alla kvällar då jag bara myst för mig själv, dunkat musik, legat i sängen med elsa och sett serier i mörkret, suttit på balkongen och spanat ut i skogen på baksidan, har suttit därute och sett årstiderna passera, tjock snö, regn, knopparna på träden, hur det har grönskat och nu hur löven fallit och världens förvandlades till eld, med balkongdörren öppen och musiken som strömmade ut! Myyys! =)

Nääe.. nu ska jag minsan ta och slita mig från datorn och börja göra mig redo för avfärd, kanske får ta mig en powernap i bilen för jag känner mig inte alls pigg, känner hur det bränner i ögonen! haha..

Hoppas alla får en trevlig helg


God morgon torsdag!

ja veckorna går snabbt som attans då man har mkt att göra, men nu har jag två lediga dagar framför mig!
Hade tänkt fylla dom med jobbsök i el stockholmo och träning! =)

Kom till Joel för en stund sen & har duschat, har lite beslutssvårigheter huruvida jag ska gå å sova nån timme till eller om jag helt enkelt ska skita i det och göra en massa nyttigheter, för alla måsten tar typiskt nog aldrig slut, även fast man är ledig, det är juh vad jag borde göra, men för att orka hela dagen så skulle jag samtidigt behöva sova lite mer, eftersom de 4 timmars sömn jag fått inatt känns nalta skralta :P

well.. och nu kom det en låt som påminner om gamla goda tider,. tänk vad tiden förändras! tänk vad VI förändras! kan knappt fatta att jag för bara ett år sen kände mig nöjd med att vara här i piteå, kunde till å med tänka mig att börja skaffa barn på nåt år å leva svenssonlivet, trodde att jag hittat det jag ville ha i mitt liv, men snacka om att bygga luftslott, för nog hade jag en inre längtan av att komma bort redan då..
Tur att man förändras kan man också tycka, jag har så himla mkt att se framemot, flytt, resor, LIVET! =) och jag tycker att varje dag är rolig, för jag lär mig nåt nytt varje dag, jag lär juh känna mig själv! & kan tycka det är lite synd att vi inte lärde känna varann för längesen, för jag börjar juh nästan tycka om hon som sitter och styr! ;)
För det kanske stämmer som dom säger.. du kan inte älska någon förrän du älskar dig själv, för alla fel som jag skyllt på andra innan, och alla fel JAG gjort innan, de kan jag se nu! Jävlar vad fel jag har gjort! Men man kan inte sitta här å ångra allt, för trots allt så är det juh det som format mig till den jag är idag, jag kanske inte vet mkt om hur man klarar sig själv, men jag vet en hel del annat, det gör mig klok, fast ibland kan jag nästan tycka att jag vet alldeles för mkt.. saker som jag kanske hellre inte hade vetat, men då hade jag kanske vart mer naiv, fast samtidigt så tycker jag fan att man ska va naiv i min ålder, man ska inte vara så jävla seriös, man ska leva livet för sig själv, inte för eller genom nån annan, för att den här tiden kommer aldrig åter, så det är bäst att ta vara på den, för livet bara för dig kommer troligtvis inte igen! =)

Hoppas alla får en bra dag!

dumping some shit..

Jag jobbar natt och som vanligt så får jag ganska mkt tid att fundera på skit (som vanligt i de flesta fall ;P)
Men då började jag tänka på en diskussion jag och en kompis hade för nån dag sen.. hur fan tjejer beter sig alltså!

Jag kan ärligt talat säga att jag hatar ingen människa, tycker inte ens illa om nån, sånt lämnar jag bara åt sidan, stöter jag på nån som jag inte tycker direkt om så skiter jag bara i det, det finns juh ingenting som säger att jag måste umgås med den personen eller ens ödsla tid eller energi på att bry mig om den.
Alltså, i våran diskussion kom vi in på att tjejer alltid hatar sina killars ex, spelar ingen roll om bruden var killens tjej på dagge eller nåt, ändå är det som om det vore en jävla oskriven regel.. varför?
Varför ska tjejer vara så jävla fientliga? Har dom aldrig tänkt på att genom att bete sig som fjortisar och svartsjuka idioter så framställer de bara sig själv som jävligt osjälvsäkra och rädda? Jag blir på riktigt ledsen i hjärtat, varför ska det behöva vara så?
Tjejer ska hålla ihop, man ska inte låta sånn skit svarta ner ens hjärta av hat och avundsjuka eller vad fan då än man lider av, jag VET hur det känns, för jag har själv varit där, men inte längre, jag väljer att önska alla människor gott i sina liv, för den ENDA det drabbar att hata eller störa sig eller vara fruktansvärt avundsjuk det är en själv.. och jag tror på att allt man ger det får man tillbaka, för så är det!
Jag tycker det är hemskt att inte tjejer kan se att skulle alla tjejer vara vänliga, snälla, ha kul tillsammans, så skulle dom få alla killar, positivitet drar till sig positivitet, sitter man å blänger eller dömmer alla andra bara för att man är låg i sig själv är inte attraktivt nånstans och så måste man för det första inse att det handlar inte om alla andra, det handlar om DIG själv, vi har alla eget ansvar över vårt välmående, och allt i världens kretsar inte kring en människa, även om man vill det, jag vet, för där har jag också varit, jag kan inte påstå att jag tagit mig hela vägen ännu, men en bra bit har jag kommit! Jag vill inte ha hat i mitt hjärta, jag vill inte älta gammal skit, jag vill inte gråta då jag tänker på saker i mitt förflutna, jag väljer att tänka att allt händer av en orsak, att de människor som sårar eller har sårat mig hade sina skäl, i DOM SJÄLVA, det kanske inte ens handlade om mig, hur mkt jag än ville att allt i världen skulle kretsa kring mig. Detta betyder inte att jag accepterar att bli behandlad på ett visst sätt, men genom att tänka så, så kan jag förlåta allt från mitt förflutna och det gör att jag inte behöver kolla tillbaka och bli ledsen eller känna mig som nåt jävla offer som har blivit berövad nåt, även om jag kanske har det, så är det ändå mitt eget jävla ansvar att klättra upp, må bra i mig själv, ingen annan har ansvar över att göra mig lycklig, för det trodde jag förut, ingen annan har heller makten att bestämma mitt värde, för det gör jag själv, för så högt som jag värderar mig själv, så högt sitter jag, därför kan jag även värdera andra lika högt!
Detta är juh inte bara ex-snack utan tjejers beteende i allmänhet, bara all rivalitet och hat, sluta bara fokusera på sånn skit, är du lycklig inifrån så finns det inget vackrare än du, glöm inte det!

Så det jag vill säga innan jag nu släcker mina ögon för kvällen är: Tjejer är kärlek! bara dom kan inse sitt eget värde, må bra och sluta hata varann så hade världen varit en så himla mkt bättre plats! =)

Gonatt!

Girl on move!

Japp fy fan vilka dagar jag har haft, men måste nog påstå att flyttstädet var det absolut tråkigaste :P haha
& så har jag varit tvungen att skynda mig eftersom jag jobbat till 17 varje dag.. om en timme så möter jag upp tjejen som ska ta läggan efter mig och ger henne nycklarna! Buhu, min lääägenheeeet!!! :Ó

Asså jag är jämt så lejd, jag hatar avsked, spelar ingen roll om det är en människa eller en grej eller som i detta fall ett hem, sen om det är mitt hem spelar fan ingen roll heller, blir fan nostalgisk då jag åker förbi den tomma gräsplätten på nils edéns där mallens hus har stått, eller då jag åker förbi uppförsbacken i munksund där elin bodde förut.. men det är juh det jag säger, det här med minnen, det är alltid på nåt sätt plågsamt, oavsett om man har bra minnen så är det det, eftersom att man vet att en bra tid nu är förbi, säger juh absolut inte att man inte kan få nya underbara minnen och upplevelser för det vet jag juh att det kommer jag att få, för på tal om det så är kontraktet snart skrivet på en lägenhet i solna, så om ganska precis en månad åker jag härifrån! & då lär det vara värre än att lämna en liten lägga som jag bara bott i i ett halvår :P

& så måste jag passa på att tacka alla för hjälpen dessa dagar, fy fan vet inte vad jag gjort om jag hade vart tvungen att göra allt själv. hade förmodligen fått psykbryt å skitit i allt.. pallar inte när det blir för mkt, men det vet juh ni som känner mig! haha ;)

Just nu har jag flyttat in hos joel, så nu får han leva i en hög av tjejgrejer i en heeel månad ;) haha..

Nostalgitripp!

När man håller på å packa ner sitt liv i kartonger kommer man alltid över massa foton och grejer osv. sen förr, så här har ni lite bilder från det gamla glada 90-talet ;)



(Är fotade på med min iphone direkt på korten, därav gode dålig kvalla!)

Måndag!

Sitter å nolstalgipoppar samtidigt som jag springer runt med skurmoppen i högsta hugg! =)

Klev upp i vettig tid för att ta mig en löpartur, blev en timmes intervallträning med Elsa vid min sida, 
hade dock klätt mig alldeles för varmt, för solen stekte på gode bra :P haha..

Flyttar ur min lägenhet på bara en vecka typ, så i veckan är det bara att börja packa, tänkte börja på onsdag,
Känns väldigt både och, jag vet att just nu är lugnet före stormen, för snart kommer det bara säga schwish så händer det en massa grejer, men just nu är det så svårt att se, eller känna nåt om det, men det är inte alls länge kvar! Det här är mitt första egna hem och jag trivs så jävla bra här, och den här korta perioden på ca 6 mån har vart en jävla process för mig, här kan vi snacka självutveckling och väggarna här andas av det mesta, så på ett sätt ska det bli skönt att börja om på nytt någon annanstans för nu har jag kommit så långt att jag behöver inte påminnas varje dag om det som varit, så det är med både sorg och lättnad som jag kommer lämna in nycklarna på rawi den 15e!

Ska nu städa klart, sen hade jag tänkt få mig en liten dejt med jickan på stan! =)


My Love <3

Den bästa dagen på veckan!

Lördag såklart!
Har alltid haft en bra känsla då man vaknar en lördag.. lördag är den enda riktiga dagen på veckan som inte ska klassas som vardaglig! Jag menar, lördagsgodis, godare mat än korv å mackisar, fest, vetskapen om en till sovmorgon dagen efter, u name it! En lördag har allt! ;)

Anyway så vaknade jag för ett tag sen, eller egentligen för typ 2 timmar sen, men det enda jag har hunnit med är att äta frukost och haft en brottningsmatch med Joel, men han vann.. det trodde jag aldrig, han är juh typ lika stor som mig, jag borde ha haft en jämn match där, men låg ganska hårt i underläge, sen blev jag trött och Joel for på kalas, så jag låg å chilla i sängen i typ en halvtimme innan jag intog energi för dagen i form av fil & müssli! =)

Jag hade tänkt ta mig en prommis å traska å sola, men jag vart lite lat.. så får se om jag tar tag i det eller om jag skiter i det, funderar på att bara slappa i sängen tills det är dags att hoppa i duschen och börja förbereda sig för kvällens planer, det blir nog utgång ikväll! =)


Toppade håret och slingade utväxten hos mamma igår (min mamma är frissa)!
Äntligen har mitt hår börjat bli lite längre, är juh fan ett år sen jag klippte av det :P haha


Snabb uppdatering om Majas insats i köket! ;)

Helt klart godkänt, mer än godkänt!
Men Maja, som den ödmjuka dam hon är, skulle juh aldrig ta åt sig all creds, eftersom att jag fick göra lite mer än hälften, men trots att det är ett faktum att Maja inte är någon hemmafru, så har hon definitivt gjort framsteg! ;) Nästa gång lovar jag att Maja kan göra allt själv! 5 av 5 toasts för maten och 5 av 5 toasts för min insats i att lära upp den blonda skönheten, nu när Maja Roslund numera kan laga två maträtter och inte bara en! ;)

Cyklade med Elsa till Maja och maken till duktigare hund får ni fan leta efter, springer lös brevid cykeln i fot både till och från Maja, nog är hon mattes hund alltid, men det har jag juh alltid sagt, hon älskar att sova länge, gärna till 13-14 om hon får & hon rapar högt när hon ätit! Två mycket utmärkande egenskaper hos matte.. sen nu om dessa två egenskaper kan räknas som charmiga det går juh att diskutera.. ;P

Nu ska jag göra nåt så fräckt som att tjuvtvätta.. det gör jag iofs jämt, för då får man använda 4 maskiner istället för 2, och som ni kanske räknat ut är jag en nattmänniska, det är då jag är som mest effektiv, så nu ska jag minsann springa ner i tvättstugan och slå igång några maskiner, sen ska jag se klart true blood eftersom jag lyckades somna mitt i igår, fastän det var dödligt spännande! Har längtat efter det här hela dagen!


Min blivande man!


Långhelg!

Kom precis hem från jobbet, är ledig till på tisdag, så har långhelg! ;) Inte helt fel det inte..

Maja bjuder upp på middag ikväll, hon ska tydligen lära sig att laga mat, Maja brukar nämligen bara laga en rätt då man är där på middag och det är också den enda rätten som hon kan laga, nämligen kycklingwok! ;)
Men ikväll ska hon slå på stort och ge sig på att laga grekisk pyttipanna och jag ska stå brevid så att inget går fel och lära henne allt jag kan.. detta ska bli intressant!
Maja skulle nämligen steka hamburgare hemma hos mig en gång och efter det så tyckte jag att stekspaden hade förändrats.. något hade gått fel! Maja hade stekt stekspaden och bränt hamburgarna ;P hahaha!!!
Vars nu denna matlagningslängtan kom ifrån det vet jag inte, men jag tror att Maja har nåt i görningen, kanske ska hon bjuda nån karl på romantisk middag.. och då är det juh min plikt att visa vars kvinnan ska stå.. nämligen vid spisen ;) haha!!!!


Mysans kvällsbok!

Jepp! nu är det kväll å kanske dags att uppdatera bloggen.. är juh som nalta skralta på det har jag juh nu insett!
Har även insett att min blogg är jävligt ointressant att läsa.. haha, kanske får ta mig i kragen å börja ge dom som nu envist ska läsa den något intressant att läsa!
....... men inte ikväll ;P Ikväll har jag bara ett par ord jag vill dela med er och det är att jag är lyckligare än på länge, inte av någon speciell anledning, jag bara känner harmoni i min kropp och i mitt hjärta!
Jag önskar alla den glädjen!

"Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden"

Rensa ut det som inte ger dig något i ditt liv så ska du se att saker och ting helt plötsligt känns otroligt mkt bättre, det kan handla om att byta karriär för att du inte trivs, göra slut med din respektive för att det inte är rätt, lämna gamla energikrävande vänner bakom dig, eller bara rensa ur en massa skit hemma!
Just say: Goodbye with love! ;*


RSS 2.0