Trött!

Ja gud vad trött jag är, huvudvärken från helvetet! å iprén hjälper inte alls! =/ men inatt har jag sovit, säkert 12 timmar och ändå är jag trött.. haha, helt utmattad! blir nog tidigt ikväll med känner jag!



(Gamla bilder)

matförgiftning!

usch.. jag tror att jag har fått matförgiftning, eller så är det ett släng av magsjuka!! :<
Har så jävla ont i magen att jag vill dö!!! & jag kallsvettas som satan.. fyy fan och jag som har önskat mig magsjuka så jävla många ggr, jag ångrar mig nu! att spy är fan det värsta som finns!!

undrar om det hjälper å ta en iprén, dricker vatten för det är då det enda jag vågar stoppa i mig!! fy fabian!!!
skjut mig!

Back in the days!









Good day!

Kan man juh alltid säga om den 25 ;P
Men idag är extra bra, för att min bror kommit hem idag fram till fredag, har inte sett honom sen i juni, sen ikväll så blir det vin & mys med tjejerna hos Maja, lite spel och förmodligen en massa surr om det mesta! =)

Haha, måste tipsa om en jävligt söt & rolig film som jag, Joel å Tommy såg igår: Love at first hiccup!

Dagen hittills har spenderats med Sara och Jenny på stan i luleå, med lite shopping, köpte som mest bara saker jag behövde! Inte lika kul som att gå lös.. synd att man inte är så rik! ;P

Nää nu ni, dags att packa ner lite grejer och börja rulla mot mamma, där middag väntar! =)
Är lite trött, hoppas på att bli lite piggare sen, så man orkar =) Var uppe lite länge igår och såg senste true blood, jaa vad ska man säga? Finns de ens nåt bättre? ;P
Sen har jag och joel lyckats se klart alla the hills avsnítt ur sista säsongen på 2 kvällar, är så synd att avsnitten är så jävla korta! och det är alltid lika tråkigt då en serie tar slut.. :P


jaja. just det.. skynda var det ja!! =) tjing!

heart of a lion!

Shit! Trodde inte att det skulle gå såhär bra, trodde att jag nog var svagare än jag egentligen är, men fan! Måste säga att mitt i skiten så står jag ändå här, lever, skrattar, längtar, hoppas, andas.
Livet må vara kaos, men det handlar inte om att lära sig att ta sig igenom stormen, det handlar om att lära sig att dansa i regnet!

Kärlek folk!


Varje saga har sitt slut! Men i verkliga livet innebär varje slut en ny början.


Negativitet vs. postivitet

Jag pendlar ständigt mellan att vara pessimist och optimist!
I grund och botten så är jag optimist och har alltid varit, men av någon konstig anledning så kommer dessa negativa tankar med jämna mellanrum och tar över min hjärna.
Och det beror helt och hållet på invanda mönster, det handlar om hela ditt liv egentligen..
För jag till exempel, har aldrig gjort något ensam eller på egen hand, detta medför ju att jag inte har självförtroendet eller tron i att jag KAN göra allt jag vill, ensam, för jag har aldrig lärt mig hur man gör.
Jag har alltid förlitat mig på andra för att slippa ta ansvar, eller för att jag aldrig trott att jag klarar av det ensam, jag ser ständigt människor som gör saker hit och dit, som tar sig fram, går långt, för att de tror på sig själva, de är positiva och har lärt sig att dom kan bara dom vill..
Men jag har alltid fått höra saker som "nej, men det är inget för dig, det är alldeles för svårt", eller "men du är ju tjej inte klarar du det", eller "men gud nej, jag gör det åt dig, inte ska du göra det där".
När jag ser alla som gör saker själva, typ packar sina väskor och reser runt halva jordklotet, helt ensamma, så blir jag fascinerad, samtidigt som det går en ilning i magen, för jag skulle ju aldrig våga åka alldeles själv.
Jag är i grund och botten en krävande, social person, och genom livet så har jag mer eller mindre hur jag än gjort lyckats få det jag velat ha, men jag har aldrig själv känt att det är någon inre drivkraft som gjort det, snarare att det mesta skett av en slump, eller så kanske jag har gjort allt det där själv, bara det att jag inte ser det..
Jag är nog också den enda människan jag vet som inte ar drömmar eller visioner, för jag har aldrig behövt planera, fundera eller drömma, för på något sätt så har jag även där förlitat mig på att det kommer nån att fixa, och de gånger jag verkligen har kommit på något som jag så jävla gärna hade gjort, så kommer de där orden "Nej, inte klarar du det!"
Detta har ju medfört att jag till sist har börjat tänka så själv, varje gång jag kommer på nåt, att jag inte kan!
Det är som om jag tappat kontrollen över min egen vilja eller snarare min egen förmåga att tänka, jag blir apatisk i situationer som jag aldrig varit i, för jag har ingen aning om hur man gör, för jag har aldrig lärt mig..
Jag vet aldrig vad jag vill, och jag kanske inte ens funderar så mkt över det heller, för att jag har tappat förmågan att ens vilja något speciellt, detta har ju medfört att jag i hela mitt jävla liv har nöjt mig med saker, bara för att jag inte är tillräckligt driven i mig själv för att känna att jag hade kunnat ha det så jävla mkt bättre!
Nu kanske ni förstår att en flytt för mig är ett jävligt stort steg mot det jag just har beskrivit, för det skulle innbära en total förändring, där JAG måste våga för att klara av det, JAG måste bli större i mig själv, så jag inte blir totalt översprungen, JAG måste fixa jobb, boende osv. JAG måste laga det som går sönder själv, måste söka nya kontakter själv, måste göra ALLT själv, jag måste ta hand om mina pengar, jag måste vara organiserad, ansvarig, planerande och framförallt bli trygg i mig själv!
NU tar jag steget ur mina negativa mönster och lämnar skiten jag bara nöjt mig med, för att hitta det jag i mitt hjärta vill, även om jag inte vet det än, så är jag säker på att jag kommer att finna det på vägen!

Stugmys!

I tisdags så hade jag, mallen & Zandra en liten reunion, på zandras stuga i granträskmark, med övernattning och en massa mys, spel och kanotpaddling, surr å grejer! =)
Hade riktigt mysigt! Det speciella med den här stugan är att det spökar där, vi har varit med om otroligt mkt där när vi var yngre, bör väl vara kring 7-8 år sen vi var där sist! Gud vad tiden år fort! Men jag är glas att jag har mina vänner kvar iaf, om än saker och ting förändras!


Haha, läcker ;)







Sometimes it´s just meant to be..

Jag får som känslan, att allt som händer, är ett tecken på att jag verkligen ska fara härifrån!
& det gör mig inte olycklig, snarare tvärtom, det känns som om universum har en större plan för mig! & jag tänker inte vara rädd, för det är nu det är dags att steppa upp och verkligen våga mig fram, om än det är hur skrämmande som helst! jag vet att det här kommer att utveckla mig mer än någonsin! & fastän så jävla mycket är åt helvete, så kan jag inte låta bli att le lite för mig själv, för trots allt: Det hade kunnat vara värre!
Dessutom tror jag inte ens att dessa hinder på min väg egentligen är dåliga, för jag tror att det är dessa som kommer att göra att allt blir bra sen, and Im ready for it! =) jag VET att allt kommer att bli bra i slutändan! =)
Im free, and I ain´t afraid ;)

Hasta la vista, Piteå!

Jepp! ;D hähä.. med 99% säkerhet så flyttar jag till sthlm i slutet av oktober! =)
Känns, ja.. det känns! Kan inte sätta fingret på det, det bara bubblar i hela kroppen! Lycka, sorg, rädsla, spänning! En blanding av allt känns det som :D Mest jobbigt känns det att jag inte vet hur det blir med Elsa, jag hoppas kunna anpassa livet där nere så att jag kan ha henne med mig! =) Mitt älskade hjärta!

Good day!

I can see clearly now, the rain is gone,
I can see all obstacles in my way
Gone are the dark clouds that had me blind
It´s gonna be a bright, bright
Sun-Shiny day.

I think I can make it now, the pain is gone
All of the bad feelings have disappeared
Here is the rainbow I´ve been praying for
It´s gonna be a bright, bright
Sun-Shiny day.



Birthdaykid!

Jag är så ofattbart glad idag så att ni kan inte förstå!!!!!
Min allra bästa vän är här och varenda gång hon är nära så känner jag mig hel
"If I can´t hear your heartbeat you´re to far away!"
Vi är så lika men ändå så olika, och varje gång så påminner hon mig om vem jag är & jag känner mig som mest som mig själv då hon är, finns inget i världen som can break me down! Fan va jag älskar dig KIIIIM!!!!

Nu är det fest!! Kom kom ;)

Idag kommer min älskade hit!

Min bästa vän Kim, som bor i malmö kommer hem idag över helgen!
Bättre födelsedagspresent hade jag fan inte kunnat få! ^^ Världens bästa!

Jag, Inkan och Charleene ska åka å bada snart, är skitbra väder och varmt, min sista semesterdag idag!
På måndag börjar det om igen! Imorrn fyller jag år och då blir det fest!





En längtan!

Ångesten över sommarens slut är numera ett faktum, på måndag börjar jag om att jobba!
Körde mitt första träningspass igår på stepin, träningsvärken dödar mig! Men vet ni vad? Gud vad det är skönt att saker börjar bli som vanligt, sommar vill man ju dock ha året om!

Men då slog det mig: Jag har sagt upp min lägenhet, jag har alla möjligheter framför mig!
Ibland känns det som om Piteå är hela världen, allt i världen, det är ibland så folk beter sig, men vi är verkligen ingenting, vi är fan inte ens en prick i världen! Jag har en stark längtan, jag vill bort, ut i världen, åka bort bort bort.
Piteå finns kvar och alla människor här som jag älskar, dom finns i mitt hjärta på min resa, men just nu är inte Piteå staden för mig! Det pirrar i magen då jag tänker på att jag har bara min egen fria vilja och jag kan göra PRECIS det jag vill! Jag har bara aldrig vetat vad jag vill, vet jag fortfarande inte, men jag kan väl åka nån annanstans å inte veta vad jag vill? Jag vill vara fri ute i världen, se allt, jag vill inte ångra något, vill inte snöa in mig!
& det ska bli så skönt att verkligen bli fri från dig för där kan man snacka fail, Can´t live with, can´t live without!


Äntligen!

Så är denna helg över, å vartenda år tänker man fan samma sak! FAN VILKEN ÖVERSKATTAD SKIT! :P
Är alltid svinkul innan, men sen när man går in så tappar man bara bort varann och man bara letar alla hela tiden, träffar nån ny, tappar bort dom osv. haha =) Och så har jag tappat rösten!
Nu får ni nog inte se mig lika mkt ute, men det är väl lika bra det, jag måste säga att jag har haft en ganska barkande sommar, har dom flesta ggr jag vart ut varit så full att jag knappt vetat va jag heter! Nä men.. nästan! Har fan vart en tung sommar! Har alltid festat mkt å gått ut mkt, men min alkoholtolerans på senaste har vart åt skogen så dålig!
Jag antar att det är så här man gör då man lever "singel-livet" som alla snackar om, haha! Men måste säga att FY FAN så mört liv! Nu är jag så fruktansvärt spyless så jag orkar inte, visst det är klart det är fest ibland, men är det ons, fre, lör varje vecka typ hela sommaren, då blir det fan för mkt efter ett tag, det är klart att det är juh iofs bara så på sommaren, och det är juh kul att gå ut och träffa folk, men inte om man inte tål att dricka, MEN jag måste säga att jag har varit väldigt städad den här helgen, enda dagen jag blev full så jag var typ vinglig var igår, å då började vi dricka redan från morgonen, & jag har inte druckit nå sprit, bara vin och nån cider, så det kanske är så att det är nåt jag hanterar bättre, men jag har alltid varit en drinktjej, inte tyckt om vin och man kan ju inte dricka cider en hel kväll utan att få ont i magen!
Nästa helg fyller jag år, då blir det fest & sen börjar jag om att jobba osv. då ska jag ta tag i träningen igen, komma tillbaka till vardagen! & så sen får vi juh som sagt se vad som händer till hösten, allt är lite oklart, men ska bli skönt med lite ändringar! =)

RSS 2.0