Midsommar!

asså hade så SJUKT roligt igår, tack vare sällskapet såklart men en särskillt stor eloge till brudarna som hade gjort lekar & häften med snapsvisor till alla & TACK Sara för maten, det var supergott! =)
Har gått runt å skrattat åt gårdagen för mig själv hela dagen, haha, typ som då vi körde femkampen, som såklart påbörjades då alla var som mest fulla, mitt lag hann typ inte ens börja då det andra laget redan vart klart! Haha å så var det i en lek där man skulle ha en gurka mellan låren & en apelsin mot bröstet å så skulle man kramas och föra över dom mellan varandra, vi var tre i mitt lag jag & två killar & dom började, det slutade med att gurkan givk av i två delar och dom ramlade över midsommarstången och tippade den och det andra laget var redan klara!
Alla var bara glada & fulla hela kvällen! När klockan var tre på natten och alla fortfarande söp i samma tempo var det nån som sa: Men shit klockan är 3! haha, vi trodde att den kanske var typ 00-01! haha, den bruna kvinnan, larmet på lisas bil som gick hela tiden, sanning eller konsekvens, jaa.. What happend in the forest stays in the forest ;) haha!

Är på jobbet nu, ska precis slå igen ögonen och sova! Är behövligt kan jag tala om! =)
Sov gott!


Changes!

Nu är det dags att ta tag i mig själv! Ibland behöver man ett slag i ansiktet för att inse saker,
eller för att fatta något man egentligen redan VET, Men jag har bara inte orkat, men nu ska jag ge mig själv ett försök!


GLAD MIDSOMMAR!!!


Midsommar!

Imorgon är det midsommar och den kommer att spenderas på Beas stuga!
Kommer bli mysigt! =)

Har varit sjukt bra väder idag, dock har den inte avnjutits som den skulle, eftersom jag för det första varit så sjukt bakis idag, var ut igår och jag va jävlat knallkorken, haha, vi började shotta jäger innan vi gick ut och efter den vägen gick det, dock en trevlig kväll =)
Har gått på stan idag med emma i flera timmar, köpte kanske jordens hetaste skor idag, SJUKLIGT snygga, får typ orgasm i ögonen av att titta på dom.. Mmmm *dreggel* dock var dom dyra, 800 spänn, men värd varenda krona! & dessutom fick jag dom av pappa ;P haha..

Sen ikväll har jag varit och solat, käkat en sallad på maxim & surrat lite med sophie, sen var jag förbi malin & tomas en stund och nu kom jag ganska precis hem, hade tänkt ta mig en dusch och sen ska jag plocka ögonbrynen och chilla framför senaste true blood avsnittet! ^^,

Hoppas att alla får en härlig midsommarhelg och så håller vi tummarna för att vi får bra väder! :D



Baby baby baby oooh, like baby baby baby noooo!!

Haha.. har fastnat totalt i min hjärna! :P

Tänkte bara meddela att jag är glad, mår prima, har dock ont i magen!
Nu ska jag å elsa gå ut å kvällspinka, sen kallar sängen, KANSKE kan hålla ögonen uppe tillräckligt länge för att läsa några rader ur senaste marian keyes-boken! ;D Hoppas, för det börjar vara spännande!

Ledig, ledig, ledig imorrn, då ska jag sova ut, har fan aldrig vart så dödligt trött som igår å idag! :P
& HÖRNI JOCKI SKA BLI MIN GRANNE (om jag nu inte redan sagt det.. hmm..) :D WOHOO!! Då har jag alltid en tåvpåmpis då jag känner mig lonely! ;) bara att ta på tofflorna och kila över, MYCKET bra!! :D Klad hest!

Sov gott!

Helgen !

I fredags var jag med min powerpuff elin, var ett tag! Vi for på fest hos tommy & vi hade sjukt kul,
sen for vi på krogen och till å med där var det ganska kul, dansade ända tills dom stängde!
Sen var det bara hem så skulle vi åka till h-sand, jag, mamma & pappa och hälsa på min lillebror som numera sitter där på behandlingshem, jag sov hela vägen dit, vi kom till vandrarhemmet ca 8 på morgonen, sen sov jag till 13.30 där.. haha =) var en sjukt tråkig dag, var själv där till kanske 16,  medans mamma & pappa var på föräldramöte där min bror sitter, sen for vi å käkade då dom kom tillbaka, sen skulle vi se tv, det fanns tre kanaler & vad tror ni alla tre visade ? Jamen självklart det där förbannade BRÖLLOPET! kunde inte bry mig mindre.....
Ända till kl jävla ett på natten.. fy fan! som tur var upptäckte vi att 6an fanns, så man fick helt enkelt nöja sig med utbudet, dom visade blue crush tror jag den hette, den var ändå ganska bra!
Söndag var betydligt roligare, upp tidigt, hämtade min bror å åkte iväg till sundsvall där vi shoppade hela dagen, som sedan avslutade på max innan vi styrde bilen hemmåt =)
Dock ringer roger då vi är på väg hem och berättar att elsa är försvunnen, han hade ringt polisen och anmält henne försvunnen, och ca 2 timmar senare får han ett samtal, elsa hittades io min trappuppgång, & mina grannar hade varit så snälla och tagit in henne till sig! som en sten släppte från hjärtat, men lilla söta grisen kanske hade hemlängtan! haha gullet! =)

Var skönt att träffa lillebror, han ser så himla mycket piggare ut och han är precis sitt gamla vanliga jag som han var innan allt barkade! Är skönt att det verkar gå framåt iaf! =)

Sen kan jag juh berätta att jag tror aldrig jag haft pms så länge som denna gång, men nu är den slut, så skönt att det är över.. haha =) Ni kanske inte visste det, men inom mig bor det en liten poet, jag skriver sjukt mkt dikter då jag är deppig & girlygirl!

Jocki kommer på ett tag & ska sova med mig så jag slipper sova själv! Haha! Jobb imorrn sen ledig till lördag eftermiddag! =)


Människor!

Jag har inget emot någon specifik människa, kan med stolthet säga att jag hatar INGEN och jag försöker att inte dömma någon annan, inte ens de som gör dumma grejer, för ALLA har sina egna anledningar!
men jag tycker seriöst att människor är dumma i huvet, om gud skapat världen så är människan det största misstaget,
vi är bara smutsiga idioter som är så enormt själviska att vi bryter ner allt som finns i den här världen!
Djuren och naturen är rena, dom är fina, dom är goda, dom är vackra, dom är lycka, men allt har barkat, när folk för fan skönhetsopererar sina djur, förstör vår natur, bryr sig bara om pengar & skönhet! Vad fan handlar det om?
Ska inte påstå att jag är bättre än någon annan, jag började om att äta kött för nästan tre år sedan, efter att ha varit veg i några år, jag kör bil fastän jag kanske bara ska en bit bort, jag blundar också, för att jag VILL inte att det ska vara sant, men det ÄR sant! Våran jord dödas för att folk är som jag, ingen tror att det finns något de kan göra, de tänker "Vad kan JAG göra ensam?", men så tänker alla! Blir så ledsen då jag tänker på världen bara..

Don´t you know you´re beautiful!

Don't you remember
You were happy when you were younger
Things were so simple yeah
'Til the day you walked out on your mother
But now you blame yourself
Because you're by yourself
You feel like it's not gonna to change
You're crying on the floor cause you can take no more
Looking for a way to escape

And all this time saying you were fine
And everyone still to blame
Well there you are
You and your broken heart
It's written all over your face

Don't you know
Don't you know that you're beautiful yeah

I see you laughing
But I know inside that you're crying
Just tell me what happened when things went wrong
We'll try to make sense of it all
Please don't blame yourself
Cause you're not by yourself
I've been right here all along
Don't have to be alone
Because you've always know
Wherever your heart is my home

And all this time
Saying you were fine
And everyone still to blame
Well there you are
You and your broken heart
It's written all over you're face

Don't you know don't you know that you're beautiful
Yeah

Can't you see what you mean to me
Can't you see what you mean to

Huvudvärk!

Antingen ska det åska eller så har jag fått en helvets hård smäll i huvet i sömnen, för det ilar i hela skallen!
Jag ska precis slå på 1 avsnittet i säsong 3 av true blood, skulle egentligen se det igår, men jag orkade inte hålla upp ögonen! :P haha..

Hade riktigt kul igårkväll, jag, jocki, ante, jonas, erik och elsa for ut och åkte runt och kollade in lite gamla ställen, bla. en gammal tank, och ett ställe där det spökar utanför stan, har dock vart där förut, tycker inte att det är så läskigt, haha, killarna klättrade ner i en tunnel som vi hittade, den var kanske 10-15 meter ner och det var stängsel och taggtråd runt däruppe så man inte skulle kunna klättra ner, men dom tog sig ner, där nere var det tydligen källvatten och tunneln var jättelång! Men eftersom det var vatten så kunde de inte ta sig in längre än en bit! =)
Sen var vi vid ett vattenverk, det fanns en lång bro över forsen, så medans killarna var och utforskade tanken så tänkte jag gå över med elsa och kolla på andra sidan och elsa var så jävla söt, för bron var som byggd i galler, även golvet, så det var juh läskigt, jag gick ut en bit på bron och lockade på henne och hon ville verkligen våga, försökte ta sats, men ljudet hon gjorde, det var då fan det sötaste, hon började typ yla samtidigt som hon skakade på tänderna! haha.. men sen när hon väl vågade sig ut då gick det bra =) haha! Dock ostabil bro, vart typ dubbelstuds sen då alla gick på den! haha =) inte kul att ramla ner där.. gode strömt!

Ska på möte på 2 timmar med jobbet, tänkte styra ihop lite lunch nu, sen ska jag ta en långpromenad med elsa! =)
Ha en bra dag allihopa!





Hej, jag vill ha!!







Jag vill ha sol, sommar, stränder, drinkar & alla mina vänner på samma ställe!! =)

True friends remains!

Det är inte för inte du funnits i mitt liv i 11 år, du er tå tnäll, besta hest! :D


Ibland..

..så är man helvetes mer puckad än man själv trodde =)
Eller snarare så kan den personen man faktiskt trodde bäst om vara sämst för en, & även om man vet det så är det svårt att se.. Men juh mindre som håller en kvar desto bättre!

Lördag!

Japp, nu är det lördag! Var ut på challenge igår, sög med folk, men ganska trevligt ändå, förfesten var riktigt trevlig iaf, var hos mallen massa folk! =) Ikväll blir det fest  igen, dock är jag inte så pigg i kroppen, sovit lite som fan, dock är jag pigg i huvet, så det kanske löser sig ;) haha..

Konstiga drömmar!

Jag har drömt så sjuka drömmar inatt så jaa.. haha börjar juh undra om man e riktigt frisk :P
I en av drömmarna var det jag, mitt ex och massa fler folk, & alla var så sjukt kåta i drömmen att det slutade som ett fett gangbang, med huuur mkt folk som helst, haha, sick!

Äntligen fredag & jag befinner mig på jobbet, idag ska vi åka in och kolla på studenterna som springer ut i "friheten", haha, usch, jag minns då man vaknade upp dagen efter studenten, den galna & roliga veckan var över, faktum är att det kändes som att allt vore över, nu stod man där med en framtid lika blank som ett tomt A4, ångesten kom krypandes, inga fler sommarlov, ingen mer trygghet, numer var livet en ovisshet :P haha, som tur var gav det juh med sig och nu gillar jag känslan av ovisshet om framtiden, det är juh inte kul att veta allt, eller hur? :P
Anyway, grattis till alla studenter! Ha en underbar dag/kväll!

Ikväll blir det fest, vars det bär av får kvällen utvisa, inget är riktigt planerat än, men känns som att det kommer bli en superrolig kväll! ^^,


Jag & mallen på studenten för FYRA(!!!!) år sen, tiden springer iväg, men tack gud för att man blir snyggare med åren ;) hahaha

<3

Natten kysste mig godmorgon
en ny dag nya möjligheter till vadå?
jag låg kvar i sängen stirrade på tapeten som dekorerade mina väggar
sedan stirrade jag upp i taket som skyddade mig från regn
vem skyddar mig från världen?
jag blundade
vem skyddar världen?
det är kanske inte det som är det viktigaste
det är innehållet som räknas
det är insidan som räknas
det är vi som räknas
jag öppnade ögonen
stirrade upp i taket som skyddar mig från regn
sedan gick jag upp för att skapa nya möjligheter


Flowerpower!

Idag har jag varit igång sen sekunden jag slog upp ögonen! =)
Jag & Elsa promenerade och mötte mamma imorse, sen så gick vi till mamma och käkade frukost, sen åkte vi och handlade blommor på alla tänkbara blomställen i stan, sen åkte vi hem och planterade, så nu har jag det mysigt med blommor på balkongen ^^,
Sen beställde vi mat från ängeln och tog en till promenad efter det, nu är jag hemma!
Ska fixa lite grejer & duscha sen kommer Maja hit & myser med mig! =)


Schitzoväder!

Vad säger egentligen hejna skruvade vädret? =)
Har juh inte kunnat bestämma sig på flera dagar! sol, regn, mulet, hagel, regn, sol, regn, hagel.. osv. haha!

Är på jobbet, Elsa ligger å snarkar vid mina fötter, vi har varit ute och gått och hon hittade en stor pinne, eller man kanske skulle kalla det ett litet träd, som hon har köttat ute på gården, haha! Hon ser så rolig ut då hon går in för grejer, som om det vore hennes uppgift for life att döda den där jävla pinnen! haha! Hängivet.

Efter idag är jag ledig ända till fredag morgon, ska bli skönt, ska göra bort tråkigheter, mysa & hänga & försöka glömma mina pms-besvär! Haha, visst märks det att jag är pms:ig? :P Djupa inlägg lite här och var! Sjukt hur emo man kan bli bara för att man ska ha mens! Fast på ett sätt gillar jag mina emoryck, det gör mig så himla mkt mjukare, känsligare och öppen för allt, synd bara att det skiftar så mkt och jag känner mig ledsen och down var & varannan sekund! Eller så blir jag arg eller puttinuttig, som en annan tönt ;)

& jag saknar min lillebror! Vi hade ett långt samtal i lördags, tycker så synd om honom! Älskar dig Rasmus!

Nu ska jag se lite bridget jones innan det är dags att laga middag hära =)


Lördag!

Jobbar dag hela helgen, så befinner mig på jobbet just nu =)
Igår hade jag myskväll med Sara, Maja, Angelika, Robban & David, vi såg en sjukt dålig film och käkade hemmagjord pizza! Har dock knappt kunnat sova inatt, drömt helt sjuka drömmar!

Ikväll blir det fest i lugna former, jobb imorrn med, men har fått ändra så jag börjar 10, så lite sovmorgon blir det iaf :D Vars det blir får vi se, men ska hänga med Sarah & gänget!

Im a happy cat!


Hejna med tjejer å killar!

Asså.. Jag är juh en sån där idiot som satsat på kärleken då jag borde gjort annat,
har inte haft mycket tid för mig själv eller fått bara vara ensam mycket i mitt liv..
Det började då jag var 15 år, var tillsammans med en kille i 1 år, jag blev kär i en annan kille, vi gjorde slut, jag blev tillsammans med den andra efter nån månad, den killen var jag tillsammans med tills jag var 19, skulle fylla 20, efter det att jag varit singel i 6 månader träffade jag Roger som jag blev tillsammans med efter nån månad & nu har jag varit singel i ganska precis 4 månader, haha, så man kan alltså dra slutsatsen att jag på 7 år har varit singel ungefär 1,5 år sammanlagt.. det är juh för fan SJUKT!!!!

Sen är jag nog inte så tjejig då det kommer till killar, eller jag ÄR inte tjejig då det kommer till killar,
för det första har jag av erfarenhet lärt mig att inte direkt lita på eller involvera mig för hårt i folk, för folk är aldrig som man tror, & jag blir bara "kär" i "dåliga" killar, som är en utmaning för mig, de snälla fina killarna, är jag precis som en dude med, får helt enkelt inte dom känslorna för dom, fast jag vet att det är en sån kille jag borde vara med om jag ska vara med nån..
& dom andra killarna som kanske inte är bra för mig, dom vill jag oftast bara ha tills jag fått dom, då känner jag inte likadant längre.. haha =) Har bara varit kär asså KÄR KÄR KÄR 3 ggr!
Jag kan däremot lätt bli förälskad i människor, kan lätt vara förälskad i flera samtidigt, jag kan vara nästan kär i en person men inte vilja ha sex med den, och tvärtom. Detta gör att jag inte vet om jag tror på kärlek för att
1. Nästan alla jag känner har varit otrogna / deras partner har varit otrogen
2. Allt handlar om val, kärlek som jag VILL att den ska vara finns inte!
3. Kan verkligen EN människa uppfylla alla ens behov, ge en ALLT man behöver? Jag vet inte.. tror inte det, men nånstans så hoppas man juh att det finns sån kärlek..

Sen tycker jag att folk är så jävla lame, tycker folk oftast sunkar ihop och slutar bry síg bara för att dom e tillsammans med nån.. visst man kan juh inte vara snygg hela tiden, och mjukisar är soft, men asså? Dom blir tråkiga, slutar hitta på saker, vill aldrig gå ut för att nu har dom hittat det dom sökte! Inte fan går jag då ut varken nu eller då jag inte var singel bara för att hitta nån/få ligga! fattar inte?
& dessutom tar folk varann förgivet all the time, det är juh dom små sakerna som får allt att funka, just pga. att kärlek som folk tror att den är men som jag VET att den inte är, håller inte.. 1. sunkar du sönder, slutar bry dig, anstränger dig inte, tar allt förgivet, ja men klart som FAN att din partner är otrogen!!!! sen är det ett jävla gnäll! Om det inte är bra varför hänga kvar ens? När man inte ens vet längre varför man är tillsammans, va i helvete ska man hålla på å limma med samma gamla dude då? Erkänn bara för dig själv att du går å smygsuktar efter andra & stör dig på att han aldrig orkar anstränga sig över nånting, du har på 3 röda förvandlats till nån jävla hemmafru & känner inte ens igen dig själv längre.. Ja men leave it! =) Människor kommer och går, var glad för vad dom gett dig och försök gå vidare! det är väl ingen idé egentligen att leva i det förgågna å hålla på å tro att allt ska bli som förr, för tro mig, det blir det aldrig igen!

haha.. ja lite tankar från en tankspridd!


Dom hade allt, kärlek och lycka. Allt försvann, hjärtat knycklas ihoooop!!

RMK - Den sanna kärleken

Asså jag älskar svensk hiphop, älskar att det känns så sjukt ärligt då det är på svenska, man kan helt enkelt relatera till musiken så jävla mkt mer! & nu menar jag inte typ Petter & Ken Ring å sånna, utan typ random folk som rappar och skriver från hjärtat!
Ni som ids kan juh youtuba på några av mina favoriter:
MTM - Alla har sin själ
2 världar - Tårar blir till is
Fonky Fresh - Tänk alla gånger
Block 44 - Känslorna man gav
Block 44 - I skuggan av tellus
t-roc - fifteenminutes
Big Rob - Min soulie
Lyssna & njut!

RSS 2.0