A year ago I thought it would have passed by now..

Ja hej, från en trött tjej!
Jobbar som en tok och sitter just nu på nattpasset, längtar inte till imorrn då det enda jag kommer att vilja göra är att sova, men det kommer jag inte få för då ska jag iväg på nästa jobb, hinner väl slänga i mig lite käk och sen hoppa på tåget igen.. Men jag överlever! =) Har valt det själv, jag vill jobba, men det är jobbigt då man blir så trött eller inte har tid till nånting annat i princip! Har inte träffat Carl sen i söndags och den enda utanför jobbet jag sett på hela veckan är Martina, vilket är överkomligt med tanke på att vi bor ihop! haha.. Men tiden går snabbt det är då ett som är säkert! :P
Imorgon kommer den trötta tjejen iaf socialisera lite efter jobbet, då en tjejkväll är inplanerad, hur pigg hon är vid det laget återstår dock att se! ;)
Nu ska ni få höra, förra helgen spenderades nykter med min pojkvän, i fredags gick vi och såg scream och vaknade upp pigga och obakis på lördagen då vi käkade en fett god frukost och sen åkte vi till gröna lund och var där från dag till kväll och åkte massa karuseller och hade riktigt kul! =) Sen när vi kom hem såg vi röstningen i eurovison och drack varsitt glas rosé! Hahaha, jag vet... det här låter helt fel.. inte är det väl dags än? Men jag behövde en vilohelg, vilket nog denna kommer bli också, då ska vi åka till Carls landställe! hahaha.. Men men.. helgen efter är AW och utgång inplanerat med två tjejer från jobbet, så believe me.. ska inte bli en sån som bara ligger hemma å jäser med min kille varje helg, eller aa, inte för att vi nu gör det iofs, vi styr juh upp dom nyktra helgerna rätt bra ändå, vilket team vi är ändå jag å carlsson! =)
whateeeelse.. Åker till piteå om 2 veckor, mamma fyller 50 bast och det ska bli kul att komma hem, tyckte som inte jag hann med så mkt sist och det är dessutom långhelg då jag kommer så det blir juh ett par dagar iaf!
Sen är det full rulle typ hela sommaren, jag å carl ska dra till estland och bo i hans morsas snubbes lägga ett par dagar nån gång under sommaren, sen ska vi förmodligen dra till åland över midsommar, kommer bli skitbra! & så var väl tanken givetvis att åka till piteå över pdol! =) Känner på mig att det kommer bli en bra sommar detta!
sen, som vanligt så saknar jag alla mina fina där hemma, tur det inte blev lika långt mellan nu då jag snart kommer igen och som vanligt är jag sämst på att höra av mig, men ni finns i mina tankar dagligen!! =) <3
Nu ska jag slå igång en film så jag har nåt att fördriva denna långa natt med!
Gonatt till er jävlar som får sova! ;P
ps. vet inte varför texten blir ihop?? blir så hur många rader jag än gör emellan.. ajja.. skit i de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0